Yer açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Avukat Kazım Kurt basına yaptığı açıklamada Karabayır Bağları Bölgesinde hazineye ait bir arazide imara aykırı olarak kaçak villaların yapıldığını belediye olarak bölgeye yasal müdahale için gidildiğinde 06 plakalı bir araç ile gelinip karşı durulduğunu ve o aracın sahibinin de orada kaçak villası olduğu sebeplebelediyenin yıkım yada mühürleme işlemine karşı çok hızlı mahkemeden yürütmeyi durdurma alındığını basın yoluyla beyan etmiştir.

Oldukça ilginç olan bu durum son derece dikkatimizi çekti.

Şimdi biz buradan Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Kazım Kurt’a seslenmek istiyoruz.

Eskişehir her noktasıyla Eskişehirlilerindir biliyoruzki son süreçte Eskişehir’e karşı bir talan operasyonu başlatılmış durumdadır.

Peşkeş çekmelere son hızla devam edilmekte ve beytül mal yağmalanmaktadır. Bunu tüm Eskişehir biliyor. Sayın Başkan siz  421 bin 469 nüfuslu Odunpazarı ilçesinin 118 bin 117 oyla seçilmiş,meclis çoğunluğu elinde olan iradeyle hepimizinBelediye Başkanısınız.

Bahsi geçen konuda biz çıkışınızın daha sert ve daha net olmasını bekliyoruz. Madem bir yağma var, birileri buradan yolunu buluyor buyurun başı çekin Eskişehir’in bütün dinamiklerini harekete geçirelim ve konuyu ülke gündemine taşıyalım.

Burada öncülük yapmak ve kamuoyunu aydınlatmak sizin göreviniz”

Haydi hep beraber Karabayır’da yağmalanan hazine arazilerine sahip çıkalım

Yer açıklamasına şöyle devam etti, “İnsanlarımız size oyunu verirken vekaletlerini verdiler ve Odunpazarı’nı size emanet ettiler.  Sebeple konu yalnızca basına verilen bir mülakat ile değil tümden karşı koymayla mücadele edilecek bir durumda.

Biz İyiler; Dün Alpagut’ta, öncesinde termik santralda, sonra Sevinç Köyünde nasıl olduysak İYİParti olarak talancılara karşı durmaya varız diyerek vasıtanızla konuyu kamuoyunun dikkatine sunmak istiyoruz. Haydi hep beraber Karabayır’da yağmalanan hazine arazilerine de sahip çıkalım. Ancak önce detaylı bilgi ile kamuoyunun net bir şekilde aydınlatılmasını bekliyoruz.

Sürekli dedik diyeceğiz Eskişehir Kıymetlidir ve Eskişehir Eskişehirlilerindir.  Eskişehir Cumhuriyet kentidir ve Gazi MustafaKemal Atatürk emanetidir ve bu emanet bizim için son derece önemlidir”

Muhabir: Beste Temel