Kepez, CHP meclis üyesi Emre Genç'in konuşma yaptığı esnada mecliste oluşan gerginliğin ardından Genç’in konuşmasını bitirmesinin ardından söz alarak, AK Parti siyasetinin vatandaşların milli iradesi olduğunu vurgulayarak, 'Vatandaş sizi seçince milli irade oluyor da 22 yıldır Türkiye'yi yöneten partiyi seçince milli irade olmuyor mu?' diye konuştu.

Çoğunluk olmanız Türkiye'yi yönettiğiniz anlamına gelmez

Yıllardır Türkiye'yi yöneten iktidar partisinin yaptığı icraatları örnek göstererek 'Bardağın dolu tarafını görmenizi rica ediyorum' diye konuşan Kepez sözlerine şu ifadelerle devam etti, “Geçmişteki zulümleri insanımız bildiği için, CHP olarak milletimiz size iktidarı vermedi. Çoğunluk olmanız Türkiye'yi yönettiğiniz anlamına gelmez. CHPli belediyeler çok çalıştıkları ve iyi şeyler yaptıkları için değil milletin AK Parti'ye olan geçici kızgınlığı dolayısıyla seçildi”

Gururumuzu aşağı göremezsiniz

Meclis toplantısı devam ederken CHP söz aldığı sırada AK Parti'den yükselen seslere tepki gösteren CHPli üyelerin karşısında yaşanan tatsızlık dolayısıyla, tepki topladıklarını ve tiye alındıklarını belirten Kepez, “22 yıldır olumlu ya da olumsuz tüm muhalefete alıştık fakat AK Parti olarak yaptığımız muhalefeti tiye almayınız” diye konuştu.

Muhabir: Beste Temel