Şirintepe mahallesi Haberleri

şirintepe mahallesi haberleri ve güncel şirintepe mahallesi gelişmeleri, şirintepe mahallesi ile ilgili tüm video, şirintepe mahallesi fotoğrafları ve şirintepe mahallesi haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Eskişehir’de çıkmaz bir sokağın temizlenmemesi ve üzerine vatandaşların da dikkatli davranmaması sonucunda üçüncü dünya ülkelerini aratmayan bir görüntü ortaya çıktı.

GÜNCEL

Eskişehir’de bir sokakta onarımı yapılmadığı için 15 gündür devam ettiği iddia edilen su sızıntısı, vatandaşların tepkisine neden oldu.

GÜNCEL

Eskişehir’de Arda K.’nın 5 kişiyi bıçakladığı park ve çay bahçesinde insan yoğunluğu azalırken, parka giden vatandaşlar se tedirginlik yaşıyor.

SPOR

Tepebaşı Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'ndeki Yunus Emre Spor Tesisleri'nde yaz aylarında spor yapmak isteyen çocukların bir numaralı tercihi jimnastik oldu.

ASAYİŞ

Eskişehir'in Şirintepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde duyulan silah sesleri, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Olayın yaşandığı Tula Sokak, Açıkel Sokak ve...

GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta 23 Temmuz tarihinde 08.00- 18.00 saatleri arasında asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağını...

GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta gerçekleştirdiği yol genişletme ve yenileme çalışmaları kapsamında sıcak asfalt serimine başladı.

GÜNCEL

Eskişehir’de Şirintepe Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş gündüzleri elektrik kesintisi yaşadıklarını belirterek, “Planlı arıza duyurularında olmayan elektrik kesintileri yaşıyoruz. Her sabah...

GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta yol genişletme ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.