Eskişehir’de son günlerde artan elektrik kesintilerine bir yenisi daha eklendi. Tepebaşı ilçesinde özellikle gündüzleri yaşanan elektrik kesintisi vatandaşları zor durumda bıraktı.

Eskişehir’in Tepebaşı İlçesinde Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş, son 2 haftadır gündüzleri elektrik kesintisi yaşadığını dile getirerek, “Planlı olmayan arızalar yaşanıyor, ilgili numarayı aradığımızda birebir konuşabildiğimiz biri yok” diye konuştu.

“Yaz günü 2-3 saat elektriksiz kalıyoruz”

Yaşadığı sorunu anlatan Eskişehirli vatandaş, “Elektrik dağıtım şirketinin planlı arıza duyurularını takip ediyorum. Evden çalıştığım için elektrik olmaması benim işlerimi aksatan bir durum. Kesileceği zamanlarda elektrik olan bölgelere gidiyorum. Ama neredeyse son 2 haftadır hem planlı olmayan kesintiler yaşanıyor hem de 2-3 saat aralıklarında oluyor. Yaz günü gündüz vakti 3 saat elektriklerin olmaması buzdolabındaki ürünlerin zarar görmesine de sebep oluyor. Aynı zamanda işlerimi de aksatıyor. Arıza kaydı oluşturmak için ilgili numarayı aradığımda ise sizin de etkilenebileceğiniz kesintiler mevcut deniliyor fakat operatöre bağlanıp derdimizi bile anlatamıyoruz” dedi.

Muhabir: Fatih Arduç