Eskişehirspor’da yeni sezona heyecanlı geri sayım sürüyor. Takımın baştan aşağı değişmesiyle birlikte yeni gelen oyuncuların uyumu ve isteği merak ediliyordu. Yoğun bir tempoda devam eden antrenmanlarda oyuncuların hırsı ve çalışma disiplini teknik ekibi memnun ediyor. Hızlı bir şekilde aşılan adaptasyon süreciyle birlikte yeni sezonda oyuncuların iyi bir performans göstermesi bekleniyor.

“Kadroda rekabet açısından eksiklik var”

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı antrenmanların yüksek tempoda geçtiğini ve oyuncularının performansından menün olduğunu belirtti. transfer çalışmalarının devam ettiğini ve birkaç ismin daha takıma katılabileceğini ifade eden Ortakcı, “Kaleci konusunda görüşmeler sürüyor. Mutlaka bir kaleci almamız gerekiyor.  Miraç ile anlaştık ancak daha sonra pürüzler çıktı ve transferden vazgeçtik. Takıma gelecek kalecinin rekabete hazır olması gerekiyor.  2-3 takviye daha yapabilirsek iyi olacak. Kadroda rekabet açısından eksiklik var” dedi.

Rakip önemli değil”

Ortakcı, rakiplerle değil kendi performanslarına odaklandıklarını belirtirken “Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar var. Daha önce söyledim yine söylüyorum, rakip önemli değil, karşıma kim çıkarsa çıksın onu mağlup etmek zorundayım” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Servisi