Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, 1. Lig hedefi doğrultusunda kritik bir sürece giriyor. Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde grup maçlarını tamamlayan “Dişi Şimşekler”, Play-Off turundaki ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Siyah Kırmızılı ekip, 7 Nisan Pazar günü İstanbul’da Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak.
Saat 12.00’de başlayacak mücadelede Eskişehirspor, deplasmanda avantaj elde etmeye çalışacak. Antrenör Pınar Konca yönetiminde hazırlıklarını sürdüren takım, eksiklerine rağmen maça hazır bir şekilde çıkacak.
Son 16 turunda Sancaktepe Belediyespor ile eşleşen Eskişehirspor, ligde son oynadığı karşılaşmada Antalya Baykuş Spor Kulübü’nü ağırlamış ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Kendi gibi 40 puana sahip rakibi karşısında istediği sonucu alamayan Eskişehirspor, Play-Off’ta bunu telafi etmek istiyor.
Rövanş maçı ise 13 Nisan’da Eskişehir’de oynanacak. Taraftarlar, kendi sahasında oynanacak bu mücadele için büyük bir heyecan içinde. Hedef, Play-Off’u geçerek 1. Lig’e yükselme yolunda büyük bir adım atmak