Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Eskişehir, Diyarbakır ve Merzifon'da görev yapan komutanları ve Mehmetçikleri ziyaret etti. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kadıoğlu’nun ilk olarak Eskişehir'deki Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi'ni ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyaretlerine Diyarbakır ve Merzifon'da devam eden Kadıoğlu, Diyarbakır'daki 8’inci ve Merzifon'daki 5’inci Ana Jet Üs Komutanlıklarında incelemelerde bulundu. Kadıoğlu, görev başındaki birlik komutanları ve Mehmetçiklerin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, “Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Eskişehir’deki Birleştirilmiş Hava Harekât Merkezinde, Diyarbakır’daki 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığında ve Merzifon’daki 5’inci Ana Jet Üs Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunarak görevi başında bulunan birlik komutanlarının ve personelin Kurban Bayramı’nı kutladı” ifadelerine yer verildi.

Komutab Ziyarret1

Muhabir: Fatih Arduç