Turist Haberleri

turist haberleri ve güncel turist gelişmeleri, turist ile ilgili tüm video, turist fotoğrafları ve turist haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Eskişehir’in turistik bölgelerinden biri olan Odunpazarı Evleri’nin boş kaldığı görüldü

GENEL

Nevşehir'de turistleri taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 18 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Eskişehir’de okulların açılması ve havaların da serinlemesiyle birlikte gelen yerli ve yabancı turist sayılarında azalma yaşandığı görüldü.

GENEL

Kapadokya bölgesini gezmeye gelen bir turist, bir başka turistin lavaboda unuttuğu çantasını çaldı. Adli makamlara sevk edilen turist tutuklandı.

GÜNCEL

Eskişehir’de yaz aylarının sakin geçmesine rağmen hafta içleri gondollar boş kalmıyor.

GÜNCEL

Eskişehir'de bulunan ve yerli yabancı turistlerin uğrak noktası olarak bilinen Tarihi Odunpazarı Evleri sokakları boş kaldı .

GÜNCEL

Eskişehir'de son yıllarda yaşanan turist azlığı, şehrin zengin tarih ve kültür mirasını barındıran müzeleri de olumsuz etkiledi.

GENEL

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu içerisinde kaya parçası düşmesi sonucu iki Rus uyruklu turist yaralandı.

EKONOMİ

Eskişehir'in simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde esnaflık yapan lületaşı ustaları, yaz sezonu gelmesine rağmen turizmin hareketlenmediğini ve işlerinin durgun...

GENEL

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur midibüsünün beton direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda turist yaralanarak hastaneye sevk edildi.

YAŞAM

Bursa’ya ülkesi Pakistan’dan gezmeye gelen turist, kapalı çarşıda bir dükkanda gördüğü Türk bayrağını eline alıp öperek, sevgi gösterisinde bulundu.

GENEL

Kapadokya'da turistik geziler amacıyla kullanılan deve, iş yüküne dayanamayıp yolun ortasına devrildi.