Orman Haberleri

orman haberleri ve güncel orman gelişmeleri, orman ile ilgili tüm video, orman fotoğrafları ve orman haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Eskişehir'de ormanlık alanlara girişlerin yasaklanması kararı Vali Hüseyin Aksoy’un imzasıyla onaylandı. Karara göre 01 Temmuz - 15 Eylül 2024 tarihleri...

BÖLGE

Afyonkarahisar’da ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Yangında e bir evin bahçesinin de zarar gördüğü belirtildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da Hıdırlık Tepesi’nde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

GENEL

Kırklareli’nde buğday hasadı yapıldığı esnada çıkan yangında 10 dekar orman ile 5 dekar hasat edilmiş buğday tarlası zarar gördü.

BÖLGE

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, ormanlık alanlara giriş yasağını kontrol ederek vatandaşları orman yangınlarına karşı uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

BÖLGE

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Küre köyünde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.

GENEL

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Ekipler, rüzgardan dolayı yangının tekrar başlamaması için yanan yerlerin etrafını...

GENEL

İzmir'in Bergama ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

GENEL

Adana'nın Aladağ ilçesinde anız yakımı sonrası orman yangını başladı. Ekipler iki helikopter, iki uçakla yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

BÖLGE

Çavdarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından orman yangınlarını önlemek amacıyla sorumluluk sahasında bulunan köylerdeki ormanlık alanlarının kontrol edildi.

GENEL

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın dolayısıyla Anafartalar köyü tahliye edildi.

BÖLGE

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, Orman İşletme Şefliğine ait ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kısa sürede söndürüldü.