Gökmeydanspor salonunda yapılan kuşak sınavına Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, kulüp yöneticileri, Taekwondo branşına hizmet etmiş kıdemli sporcular ile sporcu velileri katıldı.

Taekwondo antrenörü Elif Çatal gözetiminde eğitimini alan ve sınavda başarılı olan iki kulup sporcularından..3 beyaz ,kuşaklı ve 47 renkli kuşaklı  olmak uzere toplam 50 sporcunun kuşakları Sınav komisyonu tarafından bağlandı ve sertifikaları verildi.

Kuşak bağlama merasiminde açıklama yapan Taekwondo antrenörü Elif Çatal Eylül dönemi kuşak sınavı heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkür ederim bu heyecan bizim yaptığımız çalışmaların sonunda olması güzel biz bu heyecan ve kulüplerimizin desteği ile özlenilen başarıları yakalayacağız bu dönemde de sporcularımın gelişmeleri konusunda güzel ve verimli çalışmalara imza attık dedi.

Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım da, mazeretinden dolayı programa katılamayan Olimpik Kulaçlar Spor Kulübü Başkanı Gökhan Arslan’ın selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, “Bağlanan yeni kuşakların kulüplerimize, Eskişehir sporuna ve Türk Taekwondosuna hayırlı olmasını dilerim ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Spor Servisi