Eskişehirspor yönetimi bu sezonda şampiyonluk yarışı vereceği Bölgesel Amatör Lig’de savaşan, mücadele veren ve şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak niyetinde. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim 3 oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Rasim Mutlu, Erdin Üzer ve Necati Önal da iş imzaya kaldı.

 İmza atmaları bekleniyor

 Eskişehirspor yönetimi ve teknik direktör Ergün Ortakçı’nın listelerinde 159’ye yakın oyuncu bulunuyordu. Bu isimler üzerinde ince eleyip sık dokuyan yönetim nokta atışını transferler yapmak istiyor. isimlerle görüşmeler yapan yönetim bir yandan da mali kaynak arayışını sürdürüyor.

Eskişehirspor 3 oyuncuya imza attırmaya çok yakın. Camia büyük bir heyecanla transferlerin imza atmasını bekliyor. Tecrübeli eldiven Rasim Mutlu yeni sezonda Es Es’in kalesini koruyan isim olacak. Takımdan ayrılmak istemeyen ve yönetime kalmak istediğini ileten Erdin Üzer de yeni sezonda siyah kırmızılı formayı terletecek. Öte yandan Anadolu Üniversitesispor’un başarılı oyuncusu Necati Önal’dan da iyi haber geldi. İkna edilen isim önümüzdeki sezonda Eskişehirspor’da yer alacak.

Kaynak: Spor Servisi