Yeni sezona sil baştan bir takım olarak girmeye hazırlanan Eskişehirspor’da antrenmanlar yoğun tempoda devam ediyor. Sezona güzel bir başlangıç yaparak rakiplere korku salmak isteyen Kırmızı Şimşekler vitesi artıyor.

Yoğun antrenmanlarda form tutuluyor

Hafta sonu izninin ardından dün antrenmanlara tekrar başlayan takım yoğun antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli Teknik Direktör Ergun Ortakcı yönetimde antrenmalara devam eden takım form tutarak sezona hazırlanıyor. İstekli ve şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturma hedefinde olan yönetim yeni transferlerden çok şey bekliyor. Ortakcı, oyuncuların hem fiziksel hem de taktiksel açıdan en üst seviyeye ulaşması için yoğun bir antrenman programı uyguluyor.

Oyuncuyla yakından ilgilenen Ortakcı sık sık oyuncularıyla görüşerek bilgilendirmeler yapıyor. Yeni sezona tam hazır bir şekilde girmelerini isteyen Ortakcı, oyuncularını bu süreçte yakından gözlemliyor ve notlarını alıyor. Amatör Lig’de kalıcı olmak istemeyen takım bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek profesyonel liglere dönmek istiyor. Eskişehirspor yönetimi, teknik adam Ortakcı ve futbolcular, camiadan ve şehirden tam destek beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Spor Servisi