Eskişehir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yatırım programında yer alan Eskişehir Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatının yapım işinin süreçlerini konuşmak ve vatandaşlara verilen hizmetleri yerinde görmek üzere Eskişehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Merkez Müdürü Mevlüt Yılmaz’ın, İl Müdürü Hikmet Çelik’e kurum çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiği ziyarette İlimizde engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Kazım Tezişçi Gündüz Bakım Ünitesi Merkezide ziyaret edildi. İl Müdürü Hikmet Çelik, gündüz bakım ünitesi merkezinde yer alan engelsiz akademi atölyelerini tek tek ziyaret ederek; atölyelerde görevli personellerden bilgiler aldı. Atölyelerde eğitim ve hizmet verilen vatandaşlarımızın yaptıkları el işi, resim, hamur işi gibi çalışmaları inceleyen Çelik, vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sohbet etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Gerçekleştirilen ziyarette; İl Müdürümüz Hikmet Çelik, Bakanlığımız yatırım programında yer alan, dört adet engelsiz yaşam merkezi, bir adet sosyal tesis, bir adet idari bina, bekçi kulübesiyle yaklaşık 4 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 13 bin metrekarelik kampüs içerisinde yer alacak olan engelsiz yaşam merkezi inşaatı yapım işinin uygulama projelerinin tamamlandığını ve ihale talimatının beklendiğini belirterek, bu yatırımın tamamlanmasıyla daha iyi şartlara sahip, güvenli bir ortamda hizmet verileceğinin ve hizmet alınacağının müjdesini hem merkez çalışanlarına hem de hizmet alan vatandaşlarımıza vermiştir” denildi.

Toplu fotoğraf çekimiyle son bulan ziyarette, İl Müdürü Hikmet Çelik, Eskişehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Mevlüt Yılmaz’a çalışmalarında başarılar dilerken, Merkez Müdürü Mevlüt Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve yeni yapılacak olan Eskişehir Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı Yapım İşindeki katkılarından dolayı İl Müdürü Hikmet Çelik’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi