Her yıl gerçekleştirilen ve binlerce çocuk ve gencin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde yer alan 27 branşta spor yapmalarına imkan tanıyan etkinliklerin kayıtları 27 Haziran tarihinde sona erecek.

Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Yaz dönemi kayıtları

27 branşta açılacak olan Spor Merkezlerimize daha fazla çocuk ve gencimizin katılımını sağlamak amacı ile uygulanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları yaz dönemi kayıtları başladı. Spor okullarımız özellikle ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarımızın yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman Antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı.

6-18 yaş arası

İl Müdürlüğümüz tesislerinden 6-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Ragbi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme ve Bocce branşlarından ücretsiz olarak faydalanacak.

27 Haziran’da son

Her yıl binlerce çocuk ve gencimizin spor yapmak için tercih ettiği Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına başvurular 27 Haziran 2024 tarihine kadar E-devlet kapısı üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasından yapılacak.

E-Devlet kapısı üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasına aşağıdaki linkten ulaşabilir, kayıt için İlçe Müdürlüklerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizlerde spor dolu bir yaz geçirmeyi düşünüyorsanız, buradan branşını seçip, kayıt yaptırabilirsiniz.

Kaynak: Spor Servisi