Geleceğin başarılı sporcularını keşfetmek, çocuklara sporu sevdirmek adına Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlene Yaz Spor Okulları başladı. Gençlik Spor İl Müdürü Osman Ercan, bu sene katılımın çok fazla olduğunu söyledi.

Çocukların yaz dönemini daha verimli geçirmesi ve sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerini desteklemek adına hayata geçirilen Yaz Spor Okulları başladı. Çocuklara çeşitli spor branşlarını tanıtarak, sevdirmek yeni hobiler kazandırmak amaçlanıyor. Aynı zamanda geleceğin başarılı sporcularını keşfetmek amacıyla tüm branşlarda yaz spor faaliyetleri başladı.

“Eskişehir’de sporu arzu ettiğimiz yere getirmeyi hedefliyoruz”

Gençlik Spor İl Müdürü Osman Ercan, "Eskişehir’de çocuklarımızın, yavrularımızın hem zamanlarını iyi geçirmesi hem de spor adına başarılara imza atmaları için yaz spor okulları açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda yine farklı adımlar atarak Eskişehir’de sporu istediğimiz, arzu ettiğimiz yere getirmeyi hedefliyoruz. Dolayısıyla hem katılan çocuklarımıza, hem bu organizasyon içerisinde yer alan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Spor Servisi