Başkan Pazı’dan dilekler

TFFHGD Eskişehir Şube Başkanı Fatih Pazı, törende yaptığı konuşmada, tüm hakemlere başarılar dileyerek yeni sezonun hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmasında, Eskişehir hakemliğinin her geçen gün daha da güçlendiğine dikkat çeken Pazı, katılım gösteren herkese de teşekkürlerini sundu.

Açılışta Eskişehir futbolunun önde gelen isimleri bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Spor Kültür Sağlık Daire Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy, EASKF Başkanı Sadri Atam, Gençlik Spor İl Müdürü vekili Halil İpekçi gibi yerel yöneticilerin yanı sıra TFFHGD Genel Başkanı İlhan Erdem ve çevre illerden gelen şube başkanları da törende hazır bulundu. Özellikle Sakarya, Bursa ve İstanbul’dan gelen katılımcılar, bölgesel işbirliğinin önemini vurgularken, hakemlere verilen destek ve katkılardan ötürü plaketler takdim edildi.

Başarılar plakalarla taçlandı

Eskişehir İl Hakem Kurulu Başkanı İlhami Can, törende yaptığı konuşmada, yeni sezonda hakemlerin adaletli ve sorunsuz bir sezon geçirmelerini diledi. Eskişehir İl hakemliğine terfi eden hakemlere kokartları takılırken, Avrupa’nın en başarılı genç hakemi seçilen İsmet Yılmaz ve FIFA Kadın Yardımcı Hakemimiz Merve Turan da ödüllerini aldı. Tören sırasında gazeteci ve spor fotoğrafçısı Varol Alkılıçgil ile Ali Olgun da hizmetlerinden ötürü plaketle onurlandırıldı.

Eskişehir hakemliğine övgü

Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir hakemliğinin yükselen değerine vurgu yaparak, hakemlerin sporun adaletini sağlama konusundaki sorumluluklarının her geçen sezon daha da arttığını söyledi. Çeliksoy’un ardından EASKF Başkanı Sadri Atam da hakemlerin son dönemdeki yükselişinin sevindirici olduğunu belirterek, "Yeni sezonda tüm hakemlerimize başarılar diliyorum, Eskişehir hakemliğinin bu yükselişi bizi gururlandırıyor" dedi.

Kaynak: Spor Servisi