Bu hafta etkinlikte sınır tanımıyoruz. Öyle isimler var ki Eskişehirlilerle buluşacak kaçırmayın deriz. Biraz kopya verecek olursak Yunus Günçe, Müfit Can Saçıntı (Ben …… karşıyım!), vee usta isim Erol Evgin…

Çocuklar masallara doyacak 

Çocuklarımız bu hafta çok şanslı. Çünkü küçüklüğümüzün masal karakterlerinden, en sevdiğimiz güzel prenseslerden Sindirella onlar için geliyor. Kendi evinde sevilmezken hatta evin hizmetçisi konumuna gelen Sindirella, bir prensin kalbine girebilecek mi? Bir ayakkabı hayatımızı değiştirecek kadar önemli olabilir mi? Sevilen masallardan Sindirella çocuklar için geliyor. 25 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Odunpazarı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bu masala sizlerde çocuklarınızda şahit olun. 

Bir güzel haberimiz daha var. Bu kez karşınızda Alice Harikalar Diyarında Müzikli Kukla Tiyatrosu. Hafta sonu çocuklarınız için etkinlikler hazır. 26 Kasım’da ise Alice Harikalar Diyarında Müzikli Kukla Tiyatrosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde saat 13.00’de ve 15.00’te karşınızda olacak. Bu iki masalı da gözlerinizi kırpmadan takip edecek heyecana sizlerde ortak olacaksınız. 

Yunus Günçe Eskişehirli hayranlarını güldürecek 

Farklı kişiliğiyle hafızlardan çıkmayan Yunus Günçe Eskişehir’de sevenleriyle buluşacak. Butik Ünlü- Yunus Günçe, 25 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Emin olun bu stand upta zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. 

Bir fasıl gecesine var mısınız?

Şöylee bir kafamızı dağıtalım ve klasik Türk Müziği’ne doyalım derseniz Meydan Faslı sizi bekliyor. 26 Kasım saat 20.15’te Mahfil Sahne’de yeni bir makamla tanışarak sakin bir gece geçirebilirsiniz. 

Mizahi ancak bir o kadar anlamlı bir tiyatro var sırada. Gündelik yaşamımızda çok sık karşılaştığımız bir durum olan sıradan, normal hayatları olan kişilerin, kendileri gibi olmayan kişileri anlamadan dinlemeden anında ötekileştirdiği hallere şahit olacaksınız. Bir nevi bazen farkında olmadan yaptığımız davranışlarla yüzleşme de diyebiliriz. Düdüklüde Kıymalı Bamya 28 Kasım 20.00’de Haller Gençlik Merkezi’nde sizlerle.

Siz nelere karşısınız?

Ben çalışmaya karşıyım! Ben paraya karşıyım! Ben emekliliğe karşıyım! Bu sözlerle ününe ün katan Mandıra Filozofu’yla tanıdığımız Müfit Can Saçıntı Eskişehir’e geliyor. Kapitalist sistemi sonuna kadar eleştiren ve güldürürken düşündüren adam Saçıntı, yine tüm karşıtlığını, itirazlarını sahnede yapacak. Birçok konuya eleştirilerini getirecek olan Saçıntı, 30 Kasım Perşembe saat 20.00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde olacak. Eğlenceli ve bir o kadar da bilgilendirici, canlı müzikli tek kişilik güldürüyü kaçırmayın deriz. 

Erol Evgin Eskişehirli sevenleriyle buluşacak

Yıllara meydan okuyan, her yıl üstüne koyacak devam eden sevilen sanatçılardan Erol Evgin 1 Aralık’ta Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde unutulmaz bir konser verecek. Sevilen şarkılarını eşsiz yorumuyla Eskişehirlilerle birlikte dillendirecek olan Evgin, sizlere keyifli, boş şarkılı bir gece vaat ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi