Eskişehir’in Lokomotif’i Antrenör Turgay Çelik ile yollarını ayırarak Onur Kayhan ile anlaşmıştı. Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Kendine ve oyuncularına inandığını ifade eden Kayhan, “Bu sezon mütevazi bir kadro ile mücadele edeceğiz. Karakterini sahaya yansıtan, genç, dinamik, koşan, futbolun doğrularını hem saha içi hem saha dışında gösteren bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Ve bu denli oyuncular ile başkanımız, yönetimimiz titiz bir şekilde çalışıyor” dedi.

“Seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz”

2.ve 3.Liglerde de görev yapan son olarak Çankaya SK’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam Kayhan, “Umut ediyoruz ki, Demirspor u izlemeye gelen futbol severlere, seyri yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. Ben genç oyuncular ile çalışmayı seven bir teknik adamım. Bundan dolayı bu sezonda genç oyunculara şans vereceğim, onların gelişimine katkı sağlamak adına çalışmalarda bulunacağım. Alt yapı Antrenörlerimiz ile sürekli istişare edeceğiz. Alt yapıdan A takıma çıkardığımız ve zamanla çıkaracağımız oyunculara süre vereceğim. Onları saha da görmek, ilerleyen dönemlerde gelişim kaydettiğini izlemek, şahit olmak en büyük temennim” dedi.

“Kalıcı işlere imza atmak için buradayız”

Kayhan, “Başarı, tesisleşme ve alt yapı ile gelir. Bunu zamana yaydığınız da şahit olabilirsiniz. Ve bu zaman diliminde Demir Spor camiası ile birlikte hareket ederek Alt yapıdan A takıma kazandırılan ve geliştirilen oyuncuları ve en önemlisi karakterli oyuncular ile saha da futbolun doğrularını görmek en büyük amacımız.  Büyük camialarda her zaman hedef vardır, benim de Antrenörlük kariyerimde hedefim her zaman çalışmak, zamana yaymak ve geliştirmek olmuştur. Bunları zaten yaptığınız da başarı kendiliğinden geliyor.  İnşallah bu sezonda Demirspor’u oynanan oyun ve karakterli oyuncuları ile ne yapabildiklerini göreceksiniz. Puanlar ve sıralamalar gelip geçicidir. Kalıcı işlere imza atmak için buradayız. Bana ve ekibime güvenen Başkanım Sayın Mehmet Ali Hünerlier ve Yönetim Kuruluna , Demir Spor camiasına teşekkür ederim. Tüm futbol camiasına başarılar diliyorum, kazasız sakatlıksız bir sezon geçirmek dileğiyle” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Servisi