Dem Dem yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transfer çalışmalarının yanı sıra Kulüp, yeni sezon formaları adına yeniden malzeme tedarikçisi olarak HaksözSportif ile anlaştı. Haksöz Sportif, bu sezon da Eskişehir Demirspor’un A takımı ve altyapı takımlarının formalarını hazırlayacak.

“Takımımıza büyük katkı sağladılar”

Eskişehir Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, “Haksöz Sportif ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Geçmiş dört sezonda sağladıkları kaliteli malzemeler ve profesyonel hizmet ile takımımıza büyük katkı sağladılar. Bu sezon da Haksöz Sportif’in hazırladığı formalarla sahada olacağız ve umarız ki bu yeni sezon da başarılarla dolu olur" dedi.

“Özel hazırladığımız formalarla takımın sahada fark yaratacağına inanıyoruz”

Haksöz Sportif sahibi Hakan Aksöz ise, Eskişehir Demirspor ile olan iş birliğinden duyduğu mutluluğu belirtti ve "Eskişehir Demirspor gibi köklü bir kulüp ile çalışmak bizim için büyük bir onur. Yeni sezona özel hazırladığımız formalarla takımın sahada fark yaratacağına inanıyoruz. Takıma başarılar diliyoruz ve iş birliğimizin uzun yıllar devam etmesini umuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Servisi