Camlarınızı temizlerken kullandığınız bez de deterjan çok önemlidir. Bunların her biri camınızın temizlenmesi ve her zaman parıl parıl parlaması için gerekli şeylerdir. Peki temizliğinizi yaptınız fakat sürekli yağmur yağıyor ve camlarınız su lekesi oluyor, temiz görünmüyor mu? İşte o zaman camınızı temizlerken bu ürünleri kullanın.

Bilindiği üzere sirke bir dezenfektan değil fakat iyi bir temizleyicidir. Bu nedenle nereyi temizleyecek olursanız olun sirkeyi mutlaka kullanın. Bu nedenle ilk ürünümüz sirke.

İkinci ürünümüz camların parlaması ve daha temiz görünmesi için bulaşık deterjanı. Fakat bulaşık deterjanını çok koymamaya özen gösterin. Yoksa camı köpüğünden arındırmak zor olacaktır.

Son olarak camlara su tutturmayacak ürün; zeytinyağı. Evet yanlış okumadınız. Zeytinyağı camlarınızda oluşturduğu tabaka ile camı kaygan hale getirir ve cam su tutmaz. 

Farkı bir yöntem de isterim derseniz, temizleme suyunuzun içerisine gliserin ekleyebilirsiniz. Önemli olan cam suyunun içerisinde nemlendirici bir ürünün olmasıdır. Zeytinyağı da gliserin de bu nedenle aynı işlevi görecektir. Zeytinyağım köyden geldi, temizlik için ziyan edemem diyenlere de bu yöntemi vererek her zaman parıldayan ve temizlik yönteminizin sorulacağı camlar diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi