Odunpazar Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Emre Genç, Gençlik Spor İl Müdürü Osman Ercan, Basketbol İl Temsilcisi, Bürokratların yanı sıra Anadolu Asist yöneticileri yakından takip etti.

Bölgesel Lig’de edef play-off

Nefes kesen maçta Anadolu Asist yöneticilerinden Alican Uslu, “Yerel kupayı aldık, şimdi sıra bölgesel ligde takımımızı play-offlara taşımak istiyoruz. Gençliğin, sanatın ve sporun şehri Eskişehir'i ülkemizde temsil etmek bize gurur veriyor. Maddi ve manevi desteğini esirgemeyen yöneticilerimiz, velilerimiz ve tribünlerde takımın en büyük parçası olan tüm spor severlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Güvenleri boşa çıkarmadık

Anadolu Asist antrenörü Serhat Aksoy, “Şehrimizde uzun yıllardan sonra basketbol adına yeniden ümit verici gelişmeler yaşanıyor. Birey okulları, gelişim okulları kurumlarının imkanlarıyla basketbol adına güzel işler yapıyorlar. Biz ise şehrimize yeni bir marka üretmek için yola çıktık. Kardeşim Serdar Aksoy'un başkanlığında şehrin önde gelen genç isimleri bir araya gelerek oluşturdukları imkanları bize sundukları için çok teşekkür ediyorum. Çoğu şehrimize okumak için gelen oyuncularımıza da bize olan güvenleri boşa çıkartmadıkları ve bu kupayı kulübümüze kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi