Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehirspor’la birlikte yer alacak 2 Eylülspor’da çalışmalar devam ediyor. takımlarının kazanacağı her bir puanının Eskişehirspor için de kritik olduğunu ifade eden Üçtaş, takıma destek istedi.

Mücadelemiz Eskişehirspor için de olacak

Üçtaş “Hedefimiz belli. Hiçbir takım hedefsiz olmaz. Bizimde tabi ki hedefimiz var. Bunca emek, bunca çaba boşa gitsin istemiyoruz. Eskişehirspor için kendimiz için gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Tabi önce can sonra canan derler. Bizde bu düsturla hareket edeceğiz. Biz iyi olacağız ki, Eskişehirspor da iyi olsun.

Bunun içinde elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz. Asıl kadromuzu tamamladık. Genel olarak eksik olduğunu düşündüğümüz bölgeler var. Bölgeler de gerekli takviyeleri yapacağız. Kısa bir süre içerisinde. Şuan da 19 kişilik bir kadromuz var. Önümüzdeki hafta denenmeye gelecek arkadaşlarımız da olacak. İçlerinden iyi çıkacak olan arkadaşlar olursa kadromuza dahil edeceğiz. Olmazsa aklımızda olan bazı isimler var. Orada da eksiklerimizi tamamladıktan sonra yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ciddi anlamda taraftar desteğine ihtiyacımız var

"Maçlarımızı Necdet Yıldırım Sahası’nda oynamayı planlıyoruz. Seyirci de desteğinin de burada merkezi bir yer olduğu için daha iyi olacağını düşünüyoruz. Ama şuanda maçlarımız Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda oynanacak gibi görünüyor ama, hafta şartları iyi olursa Necdet Yıldırım Sahası’nda maçlarımızı oynayacağız.

Eskişehirspor ile de çalışmalarımız var. Temaslarımızı oluyor. Hepimiz bir Eskişehirspor taraftarıyız. Eskişehirspor bu şehrin birinci takımı ondan asla şüphe yok ama bizde buradayız, bizde bu şehrin çocuklarıyla yola devam ediyoruz. Bizim de ciddi anlamda taraftar desteğine ihtiyacımız var. İçeri de oynayacağımız maçlarda özellikle bizi desteklemeleri çok önemli. Çünkü bizim alacağımız her bir puan, her iki takım adına da çok önemli olacak. O yüzden tam desteği bizde istiyoruz."

Kaynak: Spor Servisi