Eskişehirspor maçın ilk yarısında istediği golü 9’uncu dakikada hürriyet ile bulunca deplasmanda oynayan Giresunspor ilk etapta moral olarak çöktü. Ancak konuk takım çabuk toparlansa da Eskişehirspor sahaya iyi yayılıp topun kontrolünü sağladı ve zaman zaman üzerine gelen rakibi karşısında gol pozisyonları buldu. Bir ara telaşlanan arkadaşlarını Hürriyet uyarırken Eskişehirspor için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kere daha gösterdi. Kaptan Erkan’da dünkü maçın ilk yarısında en çok çalışan isimlerdendi. İlk yarının yıldızı ise Ofoedu oldu. Ancak Nijeryalı futbolcu şanssızlığını kıramadı.

Eskişehirspor ikinci yarıda çok mücadele etti. Rakibin gol bulma isteğine mücadelesiyle cevap verdi. İkinci gole çok yaklaştığımız anlar oldu ama olmadı mı olmuyor. Eskişehirspor adını finale yazdırırken kalan 90 dakika sonrasında inşallah süper lige çıkan taraf olacak.

 Eskişehirspor finallerin takımıdır. Bunu inşallah rakibimiz kim olursa olsun fark etmiyor ve bu finalide alıp hak ettiğimiz süper lige yükseleceğiz