CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve Yönetim Kurulu temsilcileri Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Saadet Partisi İl binasında gerçekleşen ziyarette, Sallarel ve Yönetimi' ni Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney karşıladı. Türkiye'nin içinde bulunduğu mevcut durumu değerlendiren  ve çok zor zamanlardan geçtiğimizi belirten Bingöl, "Öyle bir zamanlardayız ki her şey çok kötü durumda, ülke çok kötü yönetiliyor. Halkın önüne gerçekten bir toplumsal mutabakat projesi koymalıyız. Yoksa bu ülke bu iktidar ile savrulup duracak. Biz bu yüzden CHP ile diğer partiler ile muhabbet içerisindeyiz. Basın bunu farklı yansıtıyor, oysa insanız biz, bu ülkenin menfaatine olacaksa konuşabilmeliyiz. " dedi.

BAŞKA KURTULUŞ YOLU YOK

Sallarel, Bingöl'ü iş birliği vurgusu ile ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: "Tarım yok edildi, hayvancılık yok edildi, tamamen dışa bağımlı hale geldik, şeker fabrikası tütün fabrikası en son Vakıf Bank varlık fonuna devredildi. Ülkenin parası kalmadı.  İşsizlik gibi, yolsuzluk gibi ciddi sorunlarımız var, ülke saraydan yönetiliyor, ceza evlerinin kapasitesi dolduğu için insanlar sırayla yatakta yatıyor. Biri bugün yatakta yatarsa yarın yerde yatıyor. Yatırım hiç yok, sokaklar işsiz dolu işi olan taşeron, taşeronları kadroya geçiriyoruz diye bütün haklarını elinden alıyorlar, kandırıyorlar. Anlayacağınız ülkenin çıkarları ve bu toplumun insanları için 2019 son şansımız.  Birlik ve beraberlik içerisinde olmazsak Başka kurtuluş yolu yok. "

KİTAP HEDİYE ETTİ

Ortak duygu ve düşünceleri paylaştıklarını belirten Sallarel, "Bundan sonra daha iyi şeyler için, hak, hukuk, adalet, insan hakları, ayrıştırmacı politikaların son bulması ve  halkın her açıdan nefes alabilmesi için ortak temennilerle çalışmaya ve iyi şeyler olmasını ummaya devam edeceğiz." dedi. Ziyaret Bingöl'ün Sallarel'e Necmettin Erbakan'ın 'Davam' adlı kitabını hediye etmesi ve ziyaretten çok memnun kaldığını belirtmesi ile karşılıklı teşekkürler ile son buldu. (Kaan Özcan)

Editör: Haber Merkezi