Ulucan’dan Hatipoğlu’na sert sözler

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, emekli maaşları ile ilgili, “Ekonomimizde müjdeli haberler hızla devam ediyor. En düşük emekli maaşına yüzde 25'lik artış da çok güzel oldu, yaparsa AK Parti yapar” paylaşımında bulunmuştu. Ulucan, Hatipoğlu’nun açıklaması ile ilgili şu ifadelere yer verdi, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyaset yapan arkadaşlarımız, tabana, millete hizmet etmek, yaklaşmak yerine üst düzey bürokratlara, kendinden bir üstte kim varsa onlara yalakalık yapmak, yakınlık duymakla zaman geçiriyorlar. Çünkü onlar oradan besleniyorlar”

Halkı umut dünyasında yaşatmaya çalışıyorlar

Ulucan şöyle devam etti, “Tabandaki halkı da farklı yönlere çevirip aldatıp kandırarak, adlarında olduğu gibi ‘Aldatma ve Kandırma Partisi’ olarak, tabandaki halka umut vererek, umut dünyasında yaşatmaya çalışıyorlar. Nebi bey ilk önce kendi vatandaşının içerisine bir girsin, halkla beraber olsun, 12 bin 500 lira kendisi bir gün değil, bir hafta geçinsin o zaman gerçekten millete iyi mi hizmet etmişler değil mi onun cevabını kendisi versin. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, emekli maaşları ile ilgili şu paylaşımda bulunmuştu;

Ekonomimizde müjdeli haberler hızla devam ediyor. En düşük emekli maaşına yüzde 25'lik artış da çok güzel oldu. Dahası da çok yakında gelecek inşallah. Alım gücümüzdeki artışı kısa vadede tüm vatandaşlarımız güçlü şekilde hissedecek. Herkes müsterih olsun. Unutmayalım; yaparsa AK Parti yapar!

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı