Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, yeni sezon öncesi umut dolu açıklamalarda bulundu. Entok, “Bundan sonraki süreçte söz teknik heyet ve futbolcularda olacak. Futbolcularımızın da iş ciddiyeti ve olayı sahiplenmesinden ötürü umudumuz daha da artıyor” dedi.

Teknik heyetimize ve oyuncularımıza inanıyorum

Verimli bir transfer dönemi geçirdiklerini belirten Entok, “Şu an bizi hedefe ulaştıracak güzel bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki kamp sürecinde Ergun Hocamızın eksik gördüğü yerler olursa transfer çalışması yapabiliriz. Ancak şuan kadromuzu yeterli buluyoruz. Takımın gelişimi bizlerde yakından takip ediyoruz. Her geçen hafta üzerine koyan bir takım olduğunu görüyoruz. Lige kadar en iyi seviyeye geleceğimizi düşünüyorum. Futbolcularımızın da iş ciddiyeti ve olayı sahiplenmesinden ötürü umudumuz daha da artıyor. Sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz. Ben Teknik heyetimize ve bu oyuncu grubuna sonuna kadar inanıyorum” dedi.

Entok, takıma destek çağrısında bulunarak, “Bu doğrultuda gelece gündüz çalıyoruz. Artık bu saatten sonra söz sahada teknik heyet ve futbolcularımızda olacak. Onun dışında taraftarımızdan kombinelere ilgi göstermesini bekliyoruz. Ayrıca led ve kuşak reklamları içinde şehrimizdeki firmalardan desteklerini bekliyoruz” ifadelerine kullandı.

Kaynak: Spor Servisi