Ukrayna’nın sevilen gruplarından ve dünya çapında ses getiren PRIME ORCHESTRA, Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor. Eylül ayından Türkiye’nin çeşitli illerinde konser verecek grup, 18 Eylül’de Eskişehir’de sahne alacak. Konser, izleyicilere modern senfoni orkestrasının icra ettiği klasik dans müziği ile birlikte DANCE SYMPHO SHOW 80'ler-90'lar ruhunu yansıtacak. Özgün senfonik yorumlarla 20. yüzyılın efsanevi dans hitleriyle Eskişehirlilere coşku dolu anlar yaşatmaya hazırlanan grup için heyecanlı geri sayım başladı. 20. yüzyılın efsanevi dans hitlerini Eskişehirlilerle buluşturacak PRIME ORCHESTRA, 80'lerin yıldızları Abba, Mıchael Jackson, Pet Shop Boys, Glorıa Gaynor, Bee Gees Ve Ayrıca 90'ların Efsaneleri Backstreet Boys, Ace Of Base, 2 Unlımıted, Haddaway, Bomfunk Mcs, The Prodıgy performanslarını sahneleyecek.  Türkiye turuna çıkacak olan grup İzmir, Denizli, Antalya, Konya, Kayseri, Gaziantep, Mersin sahne aldıktan sonra 18 Eylül’de Eskişehir’de olacak. Daha sonrasında ise İstanbul ve Bursa’da sahne alacak.

Oerekstra2

Enerjileriyle ve performanslarıyla büyük coşku yaşatıyorlar

Milyonlarca insan tarafından sevilen, birçok dönemin simgesi haline gelen melodiler ve şarkılar, parlak senfonik renklerle ve ünlü hitlere yeni bir soluk getiren modern bir orkestranın gücüyle dolduran grup Eskişehirlilerle buluşmaya hazırlanıyor. 18 Eylül’de gerçekleştirilecek konser, ışık gösterisi, video ekranları, özel efektler ve güçlü, yüksek kaliteli ses dalgasıyla birlikte konsere gelenlere büyük bir eğlence ve coşku vaat ediyor. 35 kişilik PRIME ORCHESTRA, 2014 yılında müzik dünyasına adım atarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dünyanın çeşitli yerlerinde sahne olan grup, enerjisi ile dikkat çekiyor.

Orkestra3

Ukrayna'ya çeşitli yardımlarda bulundular

Konserlerinden elde edilen gelirlerle Ukrayna’ya destek olan PRIME ORCHESTRA, sürekli bombardımana maruz kalan Kharkiv'den müzisyenlerin tahliyesinin mümkün olduğu Mayıs 2022'den bu yana, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde Ukrayna'ya destek konserleri veriyor. Orkestra, konserler ve ilgili izleyicilerin yardımıyla Ukrayna'ya onlarca ton gıda, 50 benzinli jeneratör, engellilere yönelik tıbbi ekipman ve malzeme, ilaç, kıyafet, bebek maması ve daha fazlasını gönderdi. Orkestra, konserler sayesinde toplanan parayla iki ambulans alıp Kharkiv'e gönderdi, hayvan kurtarma organizasyonlarına çeşitli yardımlar yapıldı. Ortaklar için - Lviv'deki "Kırılmaz" rehabilitasyon merkezi, orkestra, yaralıların iyileşmesi için tıbbi ekipman alımı için sürekli olarak fon gönderiyor. Ayrıca, Kiev Klinik Hastanesi'nde tedavi gören ampute yaralılar için orkestra tarafından hidroliftli ve hareketliliğin yeniden sağlanmasına yönelik rehabilitasyon simülatörlerine sahip özel bir otobüs satın alındı. Orkestra, Ukrayna'nın doğusundaki tahliye görevleri için dört tekerlekten çekişli bir otobüs ve üç adet hijyenik arazi aracı satın alıp teslim etti. Irpin şehrindeki çocuk konuşma terapisi merkezi "Neuronchiki" de orkestradan maddi yardım aldı. Geçtiğimiz günlerde konserler sayesinde toplanan fonlarla, doktorların insanları yaralanmalardan kurtaracağı tam donanımlı bir "Mobil Hastane" inşa edilerek savaş bölgesine gönderildi. Konserlerde dileyenler "Mobil Klinik", yaralıların rehabilitasyonu için ekipman ve tahliye taşımacılığı için fon toplanmasına katılabilecek.

Orkestra1

Kaynak: Haber Merkezi