Eskişehirspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Savaşan, mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak isteyen yönetim nokta atışı transfer yapmak adına görüşmelerini sürdürüyor.

Taraftarın heyecanlanacağı bir takım olacak

Teknik Direktör Ergun Ortakcı transfer çalışmalarına dair, “Transferler ekonomik şartlar elverdiği düzeyde olabiliyor, çok hızlı şekilde olmuyor. Bu sene Eskişehirspor’u en iyi şekilde sahaya çıkarmak ve sezonu en iyi şekilde beklentileri karşılayarak bitirmek istiyoruz. Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar her kulübü etkiliyor. Takıma takviyeler konusunda daha ince düşünüyoruz. Futbolcuların oradan buradan gelmesi önemli değil. Eskişehirspor için yararlı olanı, elimizden gelen fedakarlığı yapıyoruz. Yönetimle birlikte taraftarın heyecanla izleyeceği bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Transferde bu sebepten titizlikle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Forma rekabeti üst düzeyde olacak

Teknik adam Ortakcı, rekabetin olacağı ve formayı hak edenin alacağı bir düzen kuracaklarını ifade ederek, “Rekabetin üst seviyede olduğu bir kadro kurmak istiyoruz. Tüm sporcularla konuşuyorum. Hak eden oynayacak. Eskişehirspor’a gelen tüm futbolcuların bilmesi gerekiyor. Hak ve adaletle forma dağıtımını en iyi şekilde yapacağız. Taraftarlarımızdan şunu isterim, yıllardır takım kuruyorum. İnce eleyip, sık dokuyarak kadro yapıyoruz. Bize inansınlar ve desteklesinler” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Servisi