40 isim forma giydi

Bölgesel Amatör Lige 27 futbolcuyla başlayan siyah kırmızılı ekip sezonun ilk yarısının son haftalarında alınan skorların ardından teknik adam değişikliğine gitmiş ve devre arasında bazı oyuncularla yollar ayrılmıştı.  Sezonun ikinci yarısında devre arası transfer döneminde 9 oyuncuyu kadrosuna dahil eden Es Es’ler bu isimlere ek olarak altyapının teknik adamı Yiğit Cumalı’nın altyapıdan üç isim olan Hasan Şen, Emirhan Harmancı ve Alihan Çatalkılıç’a şans vermişti. Şimşeklerde bu sezon tam 40 futbolcu siyah kırmızılı formayı giydi.

Öncelik kaleci Turgut

2024-2025 sezonunda mutlak şampiyonluk kovalayacak olan Eskişehirspor cephesinde oluşacak yönetimin hızlı adımlarla mevcut kadroda yer alan tüm oyuncularla görüşme yapıp kadroda kalmaları sağlanacak. Özellikle bu sezon ligde oynanan tüm maçlarda forma giyerek dikkatleri üzerine çeken kaleci İhsan Turgut Kirveli’nin yanı sıra Hayrettin Cengiz ve golcü isim Sergen Şakirler ile devam edilmesine kesin gözle bakılıyor. Şampiyonluğun kıvılcımlarını sezon başlamadan yakmak isteyen taraftarlar bu oyunculara güveniyor.

Ulaş Entok çağrı yaptı

2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da başkanlık için koltuğa oturmaya hazırlanan Ulaş Entok ve ekibinin sözleşmeleri sona eren futbolculara bekleyişte olun çağrısı yaptığı öğrenildi. Takımdaki tüm oyuncuları yakından tanıyan Entok’un oyunculara 2 Haziran’ı işaret ettiği ve birbirlerini tanıyan futbolcu grubuyla yola devam edip yapılacak transferlerle şampiyonluğa oynayan ekip kurmak istediği biliniyor. Ulaş Entok’un hedefi şampiyon olmak.

Kaynak: Spor Servisi