Sezer açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “23 Eylül itibarıyla Eskişehir ilçe kongrelerimizi başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. 14 ilçemizin tamamında; birlik, beraberlik ve teşkilat disiplini içerisinde, yüksek katılım ve büyük bir coşku ile adeta bir şölen havasında gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizin, teşkilatımız, şehrimiz ve davamız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu süreçte gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, emek veren ve alın teri döken tüm ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapan tüm dava arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Her birinin ortaya koyduğu gayret, samimiyet ve dava şuuru, bu sürecin en güçlü dayanağı olmuştur.
Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir teşkilatımızın sergilediği güçlü birlik, sarsılmaz kararlılık ve örnek teşkilat disiplini; geleceğe dair inancımızı daha da pekiştirmiştir. Aynı azim, aynı inanç ve aynı dava şuuru ile, Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, emrinde ve gösterdiği istikamette, nice başarılara hep birlikte imza atacağımıza olan inancım tamdır. Bu süreçte ilçelerimize desteklerini esirgemeyen MHP Eskişehir İl Yönetimimize ayrıca teşekkür ediyorum”





