Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. 
Ders tekrarları, sosyal etkinlikler… 

Öğrencilere yönelik alanında başarılı eğitmenler tarafından Türkçe, Matematik, Tarih, Fen ve İngilizce gibi çeşitli derslerin verildiği Gençlik Merkezi’nde, Cimnastik, Satranç ve Zeka Oyunları ile Kuran-ı Kerim eğitimleri ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle de öğrencilerin güzel vakit geçirmeleri sağlanıyor. Tüm imkanların yer aldığı Gençlik Merkezi’nde öğrenciler dolu dolu bir yaz sezonu geçirmeleri sağlanacak.

Emirdağlı öğrencilerin de çok şanslı olduğunu vurgulayan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Gençlik Merkezimizdeki tüm kurslar, gençlerimizin gelişimini desteklemek ve başarılarını artırmak amacıyla ücretsiz olarak sunulmaktadır. Sınırlı kontenjan ile açılacak olan kurslarımıza katılmak isteyenlerin, Gençlik Merkezi'ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Gençlerimizi bu değerli eğitim fırsatlarından yararlanmaya davet ediyoruz” dedi. 

Öğrencilere yönelik ücretsiz eğitimlerin verildiği Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde dersler ise 1 Temmuz'da başlıyor. 

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı