Eskişehir’de gök gürültülü sağanak yağışla birlikte kentin pek çok yerinde hayat durma noktasına geldi. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, altyapı eksikliği nedeniyle yaşanılan olumsuzluklara dikkat çekerek, “Sabah saatlerindeki yağışın ardından yollar çöktü, tramvaylar hareketsiz kaldı, çocuklar karşıdan karşıya geçemedi, araçlar ilerleyemedi. Bu manzara, Eskişehir’in altyapısının ne kadar zayıf olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi” dedi.

Şimdi de çöken yollarda poz versinler!

Vural şöyle devam etti; “25 yılı aşkın bir süredir CHP’nin yönetiminde bu şehirde, hep aynı çağdışı manzaraları görüyoruz. Mevsim normallerinin üzerinde yağış" bahanesiyle geçiştireceğiniz bu sorunlar, kalıcı çözümler üretilmediği sürece tekrarlanacak. Halk Lokantası'nda poz verenler, şimdi de sokaklara çıkıp Eskişehir’in çökmüş yollarında poz versin! Bu şehir bunu hak etmiyor. Eskişehir, beceriksiz ve plansız yönetim yüzünden her yağışta felakete sürükleniyor. Artık halkımız, lafta değil, icraatta çözüm üreten bir yönetime ihtiyaç duyuyor. Bu şehri geleceğe taşımak, sağlam bir altyapıyla mümkün olacaktır. Eskişehir daha iyisini hak ediyor.”

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da yaptığı paylaşım ile yaşanan olumsuzluklara tepki gösterdi. Albayrak “Güzel şehrim Eskişehir adına üzülüyorum. Senelerdir aynı hikâye. Fazla yoruma lüzum yok” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi