Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Geçen haftaki basın toplantımızda da söylemiştim Eskişehir’de yabancılar tarafından gettolar oluşturuldu diye, yine sosyal medya hesaplarından adetlerimize göre misafirlik 3 gündür diye belirtmiştim. Bu söylemleri anlamak mümkün değil, bu toprakların her karışı şehit kanıyla sulanmıştır. Hala şehit haberlerinin gelmeye devam ettiği şu zamanlarda  neredeyse işgalci konumuna gelmiş yabancıları savunmak akıl kârı bir şey değildir” 

Emeklisine verecek para bulamayan hükümetin bunlara harcaması da inanılır gibi değildir

Özcan şöyle devam etti, “Vatandaşlarımızın çok büyük bir çoğunluğu da bu adına her ne derlerse desinler yabancılardan rahatsız ve tedirgindir. Asla aynı kültürü aynı örf adet ve töreleri yaşamadığımız insanlarla yaşamak istemiyoruz, üstelik emeklisine verecek para bulamayan bir hükümetin 85 milyar dolara yakın bir parayı bunlara harcaması da inanılır gibi değildir. Ülkesinde savaş varken kaçanlarla aynı fikri aynı milli duyguları paylaşmamız mümkün değildir”

Neden camilerde Suriyeli görmüyoruz

Özcan, “Hangi din kardeşliğinden bahsediyorlar, neden camilerde cumalarda bayram namazlarında bir tek Suriyeli görmüyoruz. Suriyeliler artık ülkenin beka sorunu haline geleli çok olmuştur. Zaten Sayın Destici ülkenin çiftçisi kan ağlarken taban fiyatlarını protesto etmesi gerekirken Tarım Bakanı ile arpa buğday biçerek poz vermiştir. Bu tür hareketler samimi hareketler değildir. Ayrıca Türkiye’de ATATÜRK 'ün TÜRK milliyetçiliği varken başka milliyetçilik aramaya başka milliyetçilik arkasına sığınıp siyaset yapmaya gerek yoktur”

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı