1. Amatör Küme’de zorlu bir sezona hazırlanan Oklubalıspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren yönetim iddialı bir takım oluşturma niyetinde. Geçtiğimiz sezon zorlu grupta büyük başarı elde ederek güçlü takımların ardından 1.Amatör Kümeye yükselen Oklubalıspor’un hedefinde Süper Amatör Küme var. 1.Amatör Küme’nin çiçeği burnunda takımı yeni sezona iyi hazırlanarak doğru ve nokta atışı transferler ile ligin güçlü ekiplerinden olmak istiyor.

İlk imza Cemalettin Hoca’dan

İç ve dış transfer hareketliliğinin devam ettiği kulüpte çalışmalar hızla sürüyor. Bekir Kalkan başkanlığındaki Oklubalıspor yönetimi Pazar günü takıma tanışma yemeği düzenledi. Yemeğe yönetim teknik kadro ve takımdaki tüm futbolcular katıldı. Geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan antrenör Cemalettin Gümüşay ile devam kararı alan yönetim ilk imzayı da başarılı hoca ve yardımcı antrenör İsa Topçi'ye attırdı.

İç-dış transferde hareketlilik

Oklubalıspor dış transferde 2 Eylülspor'dan Onur Sucu, Sivrihisarspor’dan Mehmet Yılmaz, Fatihspor’dan kaleci Murat Yılmaz, Sağlıkspor’dan Emre Çolak,  Şirintepespor’dan İlhan Batuhan Çelebi,  Tepebaşı Kolej’den Ahmet Gürhan Aşık,  Bozüyük Cihangazi’den Mert Erol'u renklerine bağladı. İç transfer ise Seyfettin İnci,  Semavi Şimşek,  Celil Çınar,  Emrah Candede, Akif Emre Ak,  Emre Topci,  Mahmut Burak Ulusoy, Taha Berat Şen,  Ali Enes,  Fehim Arge, Mehmet Yasin Yeşil ile de yeniden anlaşma sağlandı. İmzalar düzenlenen tören ile atıldı.

Kaynak: Spor Servisi