11 Aralık Pazartesi akşamı ESTV ekranlarında yayınlanan 90+3 programının konuğu Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca’ydı. O gün Eskişehir’de olan ve bu programı izleyen Bilim İnsanı Ahmet Başal, canlı yayını yerinde izledi. Programın sonunda Başkan Erkan Koca ile görüşen Başal, yine destek vermekten geri durmadı.

75 bin TL verecek

Ereğli deplasmanında alınan 3-0’lık galibiyet için takımı, teknik heyeti ve yönetimi kutlayan Bilim İn­sanı Ahmet Başal, kritik Polatlı Belediyespor maçı için bir destekte bulunmak istediğini belirtti. Başal daha öncelerde de yaptığı gibi deplasman masraflarını üstlendi. Bilim İnsanı, Polatlı deplasmanı için kulübe 75 bin TL’lik destekte bulunacağını ifade etti.

Koca teşekkür etti

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, Başal’ın bu jesti karşısında kendisine teşekkür etti. Koca, “Ahmet Hocamız her zaman yanımızda. Kendisi çok iyi bir Eskişehirsporludur. Teşekkür ediyoruz verdiği destekler için. El birliğiyle bu işi başaracağız. Polatlı kritik bir deplasman. Başarıyla döneceğimize inanıyo­rum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fatih Arduç