Ankara ekiplerinden iki kulübün transfer noktasında iyi bütçeler ayırdığına dikkat çeken Baş, "Zorluklarımız ve yetersizliklerimiz var ama doğruları yapıp ipi göğüslemek istiyoruz. Kolay mı değil. Kolayı zaten herkes başarır” dedi.

Eskişehirspor’un yeni sezondaki rakipleri Eskişehir Demirspor, Eskişehir Yunusemrespor, Ankara Gölbaşı Belediye SK, Ankara 1926 Polatlı SK, Ankara TKİ, Ankara Sincan Belediyespor, Bolu Gerede 1970 SK, Düzce Çilimli Belediyespor, Düzce Kaynaşlı Belediyespor, Kırşehir Gençlik Hizmetleri, Zonguldak Alaplı Belediye SK, Zonguldak Karadeniz Ereğli ve Zonguldak Kozluk Belediye SK takımları olacak. Bu gruptan da tek bir takım 3. Lig’e yükselecek.

Teknik Direktör İbrahim Baş rakip takımlarla ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ankara’dan 2 tane takım iyi gözüküyor. Sincan ve Polatlı iyi bütçeler ayırdılar. Sincan 3 yıllık kadro ile mücadele ediyor. Anadolu Üniversitesi ile oynadıkları kupa maçını izledik. Anadolu Üniversitesini elediler. Polatlı da iyi oyuncular aldı. Onlarla da hazırlık maçında karşılaştık. Karadeniz Ereğli de iyi bir bütçe ve iyi bir kadroya sahip. Düzce Çilimli Belediyespor da şampiyonluk kovalayacak bir ekip gibi gözüküyor. 3-4 yıldır finali kovalıyorlar. Her grup zor. Hiçbir takımın işi kolay değil. Zorlukların içerisinden sıyrılmasını bileceğiz. Eskişehirspor bir camia takımı. Hepimiz birbirimize yardım edeceğiz. Zorluklarımız ve yetersizliklerimiz var ama doğruları yapıp ipi göğüslemek istiyoruz. Kolay mı değil. Kolayı zaten herkes başarır.”

Kaynak: Spor Servisi