Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yerel üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kez, Kızılinler Mahalle Muhtarı Mustafa Gençtürk ve beraberindeki üreticiler, Başkan Ataç'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu iş birliğinde düzenlenen Kızılinler Balkabağı Panayırı için teşekkürler sunuldu.

Kızılinler Mahallesi Muhtarı Mustafa Gençtürk, ziyaret sırasında şunları söyledi: 

"Tarım ve hayvancılık sektörü Türkiye'de uzun bir süredir yanlış yönlendirilmekte. Bu sektör, hiç freni patlamış bir kamyon gibi tehlikeli bir şekilde ilerliyor. Gerçek anlamda doğru yönetilmeyen tarım ve hayvancılıkta, yerel yönetimlerin desteği çok önemli. Biz Türkiye'nin ilk kanunla kurulan kırsal kalkınma kurulu olarak, Eskişehir için projeler üretiyoruz. Bugün Kızılinler Mahallesi Muhtarı ve ekibi, Tepebaşı Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istedi. Başkanımıza, bize sağladığı vizyon için ve geçtiğimiz ay Kızılinler Balkabağı Panayırı'nı organize ettiği için teşekkür ettik. Gelecek yılki organizasyon hakkında da bir değerlendirme yaptık."

Başkan Ataç ise konuklarına ziyaretleri için teşekkür ederek şunları söyledi;

"İklim krizi ve pandemi döneminde gıda ve üretimin ne kadar değerli olduğunu çok iyi anladık. Bu nedenle Kızılinler'de balkabağı ve kentimizdeki diğer ürünlerin yetişmesini ve üreticilerimizi desteklemeye gayret ediyoruz. Balkabağı Panayırı, sevilen bir etkinlik oldu ve yoğun bir katılım sağlandı. Bu tür organizasyonların önemli olduğuna inanıyorum. Panayıra emek veren ekip arkadaşlarıma ve üreticilerimize teşekkür ediyorum."

Ziyaret, bir hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Fatih Arduç