2023-2024 sezonunun başlamasına kadar yapılacak özel maçlarla birlikte sezona hazır olarak girmek isteyen Eskişehirspor’da hazırlık maçları peşpeşe oynayacak.

Siyah kırmızılı ekip bugün Bursa’da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü saat 16.30 da karşılaşacak.

Teknik Direktör İbrahim Baş, oynanan hazırlık maçlarında tüm oyunculara 90 dakikalık sürede yer vererek onları lig öncesi yakın takibe aldı.

Takımın bu sezon şampiyonluktan başka bir alternatifinin söz konusu olmadığı süreçte Eskişehirspor yönetimi teknik heyetin istediği isimleri kadroya dahil etmiş ve transfer çalışmalarını noktalamıştı.

Teknik Direktör İbrahim Baş’ın son oynanan Bilecikspor maçı sonrasında takviye isteği dikkat çekmiş yönetim teknik patronla bir araya gelerek bütçesine bakıp olası transferlerin kadroya dahil edilip edilmeyeceği yönünde son kararı verecek.

Kırmızı Şimşekler bugün İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda saat 16.30 da başlayacak özel maç öncesinde Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü karşısına çıkacak.

Kaynak: Spor Servisi