Yukarda kaymak tabakası değil, bu işin mayasıyız

Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Yönetim politikamızı açıklayayım. Her ne kadar Cumhurbaşkanımızın Eskişehir Tepebaşındaki temsilcisi olsak da biz bütünün hukukunu korumak adına bir siyaset yapacağız. Yani bizim sağcı solcu, o partili bu partili değil, bütün Tepebaşı halkının sesi olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun için kapılarımız parti ayrımı gözetmeksizin sonuna kadar açıktır. Tabandan gelen bir insanım ben, yukarda kaymak tabakası değil, bu işin mayasıyız. O yüzden bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, halkımıza sonuna kadar kapılarımız açık” 

Modern bir ilçe barlar sokağımız var

Tepebaşı’nın modern bir ilçe olduğunu kaydeden Kaya, “Tepebaşı biraz daha modern bir ilçe. Barlar sokağımız var, daha kıyı kesimlerimiz var. Biz bunların hepsini bir araya getirip düşündüğümüzde özgürlüklerin teminatı olacağımızın garantisini veririz” dedi.

Seslerini büyüklerimize ulaştırmak için her türlü çabayı gösteririz

Tepebaşı bölgesindeki sorunlar sorulan Kaya, “Sadece Tepebaşı değil Odunpazarı’nda da trafik sorunumuzu zaten biliyorsunuz. Kentsel dönüşümle ilgili Eskişehir’de Yeşiltepe’de, Esentepe’de sıkıntılarımız var.  Bunları da belediyemiz ile birlikte, belediyenin sıkıştığı yerde bize ulaşırlarsa biz de elimizden gelen gayretle büyüklerimize, bakanlarımızla, milletvekillerimizle ve il başkanımızla birlikte bu konunun üzerine gidiyoruz zaten. Belediyelerimizin sıkıştığı yerde biz her türlü halkımıza hizmet etmek için varız. Elimizden gelen gayreti gösteririz.  Seslerini büyüklerimize ulaştırmak için her türlü çabayı gösteririz” diye konuştu. 

Muhabir: Beste Temel