İstanbul'un Kağıthane ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde saat 01.45 sıralarında yaşanan olayda, üvey kardeşi olan Zafer A. ile Alaettin A. arasında şimdilik bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Yaşanan arbededen sonra Zafer A. üvey kardeşi Alaettin A.’ya ait evin olduğu sokağa geldi. Meydana gelen kavganın öfkesiyle kardeşine ait evi benzin döküp yakan şahıs, olay yerinden ayrıldı. O an evde kimsenin olmaması büyük bir felaketi önlerken, alev alev yanan evde büyük çaplı hasar meydana geldi.

Üvey kardeşinin evini cayır cayır yaktı

Kavganın çıkışı ve kardeşinin evini ateşe verme anları ise kameralara yansıdı. Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen ekiplerin alevlere müdahale etmesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Evin alev alev yandığı anlar ise kameralara anbean yansıdı. Öte yandan, polis ekipleri, ev sahibi Alaattin A.’nın ifadesine başvurdu.

Dehşeti yaşatan üvey kardeş yakalandı

İfadesinde üvey kardeşinin evini kundakladığını söyleyen Alaattin A., aralarında tartışma çıkması sonrası böyle bir olayın yaşandığını söyledi. Ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, Zafer A.’nın evi kundakladığını tespit etti. Devam eden çalışmalarda şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Editör: Şehir Gazetesi