Değerli Okurlarım;

Venüs ve Mars yönettiği yerlere geçiyor yani Venüs Boğa burcunda, Mars Koç Burcunda. Mayıs ayı ile birlikte tüm burçlara güzel haberlerim var. Mayıs ayı; bireysel olarak bolluk ve bereket enerjisiyle geldi... Önümüzdeki günler bizim için çok değerli. Pazar günü itibariyle dualarımıza yoğunlaşmalı, güzel dileklerimizi imgelemeliyiz. Hiç bir canlıya zarar vermemeye özen göstermeliyiz. Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu:

Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Pazar, pazartesi ve salı günleri sakinliğinizi korumalı, düşünüp konuşmalı, hareket etmelisin. Önümüzdeki hafta başı itibariyle çok yoğun para akışı, gelirler, kazançlar sizi bekliyor olabilir. Uyanık ve atak olursanız maddi konularda çok şanslı görüyorsunuz.

Boğa Burcu:

Doğum gününüz kutlu olsun. Tüm şanslar sizden yana. Umarım bu güzel ve verimli günleri değerlendirebilirsiniz. Yatırım, emlak, araç alımları için harika günlerdesiniz. Sizi her zamanki gibi kıskananların olduğu bir dönemdesiniz lakin ilahi bir koruma altındasınız. Duanın ve inancın gücüyle her türlü zorluğu kolaylıkla atlatacağınızı düşünüyorum.

Mert Demir Eskişehir’e konsere geliyor Mert Demir Eskişehir’e konsere geliyor

İkizler Burcu:

Yapmak istediğiniz yolculuklar, almak istediğiniz eğitimler varsa sizin için harika günler. Kontrollerinizi, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde, aşkta şans sizden yana.

Yengeç Burcu:

Silkelenin ve kendinizdeki ışığı fark edin, harekete geçin. Tüm zamanların en şanslı dönemindesiniz. İş hayatında güzel yükselişler seni bekliyor. Hayatınızdaki büyükler, ebeveynler ya da patron figürlerle ilgili bu hafta sonu gerginlikler yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

Aslan Bucu:

Sen bir yıldızsın, hayal ettiğin duruşa, kariyere kavuşabilirsin. İstediğin bir yatırım varsa çok uygun günlerdesin. Size de karşınıza çıkan fırsatları kaçırmamanız için algılarınızın açık olmasını tavsiye ediyorum.

Başak Burcu:

Seyahat ve eğitim konularında çok verimli günlerdesiniz. Aşırı harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. İlişkiler konusunda da çok şanslısın, aşkta karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Terazi Burcu:

Tüm gelir kapıların çok açık, beklediğiniz alacaklarınız varsa alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişiminize dikkat etmelisiniz, sakinliğinizi mutlaka korumalısınız. İmaj yenileme ve estetik operasyonlar için, sizin için çok güzel günler.

Akrep Burcu:

Sağlam ilişki başlangıçları için veya devam eden ilişkin için özel günlerdesin. Kutlamalar ve arzuladığın başarıları görebilirsin. Varsa kırgınlıkların geçip, merhametli ve affedici tarafın öne çıkabilir. Eğer kilo vermek istiyorsanız, başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu:

İş hayatınızda yapmak istediğiniz yenilikler ve değişiklikler varsa uygun günlerdesiniz. Ailenizde yapıcı rolünüz devam ediyor. Yediğinize içtiğinize dikkat etmelisiniz, spora başlayabilirsiniz. Yalnız yayların aşk anlamında kısmetleri çok açık. Çocuklarına karşı merhametli ve anlayışlı olmalısın.

Oğlak Burcu:

Çok şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Çocuk konularında arzuladığınız hayallerinize kavuşabilirsiniz. Aile ile ilgili konularda biraz dikkatli olmalısın. Almak istediğiniz bir ev varsa çok destekleniyorsunuz bu konuda da talihiniz çok açık.

Kova Burcu:

Yatırım, mal, mülk konularında önünüz çok açık. İstediğiniz eve ya da yere taşınabilirsiniz. Hayatınızda önemli değişiklikler olabilir. Size konuşmalarınızda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Bu hafta sonu, kazalara karşı temkinli ve hareketlerinize özellikle özen göstermelisiniz.

Balık Burcu:

Gelir gider dengesine, para kayıplarına çok dikkat etmelisiniz. İş, eğitim, reklam konularında verimli günler. Aile yakınlarınızla ilgili kutlamalar, güzel görüşmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle istediğiniz yatırımı, alımı yapmak için uygun zamanlar.

Kaynak: Haber Merkezi