Değerli okurlarım;

Astrolojik olarak da öngördüğümüz için öncelikle herkese genel bir tavsiyede bulunmak istiyorum, enfeksiyonların çok arttığı bir dönemdeyiz, kendimizi ve çevremizi korumak adına öpüşmeden selamlaşmalı, toplu kullanım alanlarında temizliğimize, hijyen kurallarına özen göstermeliyiz. 21 Aralık itibariyle çok riskli günlerden geçiyor olacağız. Estetik, alışveriş, ilişkilerde ani kararlar konularında çok dikkatli olmalıyız. 22 Aralık; artık Güneş Oğlak burcunda. Sevgili Oğlaklar, doğum gününüz kutlu olsun... 26-27 Aralıkta da duygu yoğunlukları yaşayabilir, sevdiklerimizle bir arada olmayı arzulayabiliriz. Gelelim burçlarımıza;

Koç Burcu: 

Bu süreçte sözlerinize dikkat etmelisiniz. Yerli yerinde konuşmalısınız. Aile büyüklerinizle alakalı sorumluluklarınız artabilir. Bitip artık geçtiğini sandığınız fırsatlar tekrar önünüze çıkabilir. Mesleki konularda şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz.

Boğa Burcu:

Başkalarına akıl verdiğin durumları lütfen kendinde de uygula. Herkesi kendiniz gibi görüp, aşırı fedakârlığı da bırakmalısınız. Gelir gider dengesinde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte psikolojik olarak yorgun, vesveselere kapılmış olabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Özgürlüğünüzü destekleyen iş, ilişki, sosyal durumları tercih etmelisiniz çünkü siz ancak bu şekilde mutlu olabilirsiniz. Böbrekler ve çevresi ile ilgili sağlık problemleri olabilir, buralara dikkat etmelisiniz. Ani ve fevri kararlardan da kaçınmalısınız.

Yengeç Burcu:

Sizin için değerli kimseler, sizi şaşırtabilir. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.  İkili ilişkilerinizde gelgitler olabilir. Kendiniz ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu:

Lütfen başkalarının dertlerini de yüklenip, kendinizi daha fazla yormaktan vazgeçin. Size sakinlemenizi, hafiflemenizi, size artısı olmayan kimselerden kurtulmanızı tavsiye ediyorum. Bu süreçte hobilerinize fazlaca zaman ayırıp, ailenizle güzel vakit geçirmelisiniz.

Başak Burcu:

Sevgili Başak, her doğru her yerde, her zaman söylenmez. Konuşmalarınızda hassas olmalısınız. Maalesef aile ile ilgili sorumluluklarınızın yoğun olduğu süreç hala devam ediyor fakat özel hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Terazi Burcu:

Hiç ummadığınız kişilerden manevi destekler görebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz, sözlerinize dikkat etmelisiniz. Hayatınızdaki artıları eksileri ortaya koyup kendinize bir yol haritası belirlemelisiniz. Maddi konularda dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu:

Hayatınızdaki zor günler geride kalıyor. Maddi ve manevi rahatlayacaksınız. Tanımadığınız kişilerle özelinizi paylaşmamalısınız. Vesveseli süreç artık şifalanıyor, korkularınız artık bitiyor. Sizi gerçekten seven kişileri de göreceğiniz bir süreçtesiniz.

Yay Burcu:

Enerjisi size iyi gelen kişilerle vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum.  Hatalarınız varsa, ortaya çıkmadan siz itiraf edin. Arkanızdan dönen işlerle yüzleşebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden koşmalısınız, sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu:

Kin tutmayı bırakıp, olumu düşünmeye çalışmalısınız. Bedenen ve ruhen yorgunsuz fakat bu zor süreç yakında sona erecek.  Size iyi gelecek, küslerin barışacağı sosyalleşmeler yaşayabilirsiniz. 

Kova burcu:

Hayatınızda dönüm noktası dediğimiz bir zamandasınız. Ve tüm Kovalar, ne ektilerse onu biçecekler. Gerçek dostlarınızı göreceksiniz. Çok sosyalleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz, etrafınızdaki insanlara karşı dikkatli olmalısınız.

Balık Burcu:

Siz doğru olduğunuz, yapmanız gerekenleri yaptığınız sürece emeklerinizin meyvesini alacaksınız. Aile ile ilgi sorumluklarınız sizi yoruyor. Uğradığınız haksızlıklar karşılıksız kalmayacak, içinizi ferah tutmalısınız.   

Kaynak: Haber Merkezi