Değerli Okurlarım;

Önümüzdeki Oğlak Dolunay’ı ;hepimiz için yeni bir dönem başlatıyor. Bir devir bitiyor. Sorumluluklarını yerine getiren, elini taşın altına koyan, işlerini zamanında tamamlayan kişiler için korkulacak bir durum yok diyebiliriz. Ağustos’un ortasına kadar devam eden hayatımızı yapılandıracağımız bu süreç; öncelikle Oğlak Burçlarını daha sonra  hepimizi yakından ilgilendiriyor. Herkese vesveseden uzak kalmayı, güzel temenni ve dualarla rahatlamayı tavsiye ediyorum. Gelelim burçlarımıza...

21062024Koc

Koç Burcu:

Aile ve iş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirseniz. Hayatınızdaki patron figürlerle, üst makamlarla aranızı iyi tutmalı ve sorumluluklarınızı yerine getirmeli, arabulucu konumunda olmalısınız. Mülk alımı konusunda çok şanslısınız.  Hayal kırıklıklarına takılmayıp, olumsuz enerji veren kişilerden uzak durmak size iyi gelecek.

21062024Boğa

Boğa Burcu:

İş, tatil, eğitim sebebiyle seyahatler gündeme gelebilir. Sonuçlanmasını beklediğiniz hukuki işleriniz varsa istediğiniz şekilde neticelenebilir. Yakın çevrenizin sizi zorlamasına izin vermemelisiniz. Spor, diyet için çok verimli günlerdesiniz. 

21062024Ikizler

İkizler Burcu:

Enerjinizi bitmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Dinlenmek size iyi gelecek. Maddi konularda yeni fırsatlar sizi bekliyor. İmaj yenileme, bakım, estetik için isteklisiniz. Sadece size harcamalarınızda dikkatli olmayı tavsiye ediyorum. Ödemeniz gereken vergi, kira, sigorta gibi resmi parasal işlemleri de ertelememelisiniz.

21062024Yengeç

Yengeç Burcu:

Hayatınızla ilgili daha önce cesaret edemediğiniz radikal kararlar alabilirsiniz. Bunu; başlangıçlar, bitişler, kredi alma, bebek kararları gibi örneklendirebiliriz. Duygusal ve sulu göz olmamalı, kendinize güvenip, cesur olmalısınız.

21062024Aslan

Aslan Burcu:

Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmenin tam zamanı. Ruh ve beden sağlığınıza da özellikle dikkat etmelisiniz. Verilen sorumluluğu tam yerine getirmeyen insanlarla yollarınızı ayırmalısınız. Çünkü aksayan işler sizi çok yoruyor. Bekleyen tedaviler için çok uygun günlerdesiniz. Yakın aile büyüklerinize destek olmanız gerekebilir.

21062024Başak

Başak Burcu:

Bebek haberi alabilir ya da çocuklarınızın sorumluluklarıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Hobilerinizden para kazanacağız, imaj yenilemek isteyeceğiniz günler sizi bekliyor. Sorumluluklarınızla birlikte kendinize vakit ayırmayı öğrenmelisiniz.

21062024Terazi

Terazi Burcu:

Verilen kararlarınızı gözden geçirme, yanlıştan vazgeçme fırsatı elinizde.  Geçmişin esaretinden kurtulmak için bol bol sadaka vermeli ve hayır yapmalısınız. Dedikodulara kulak asmamalısınız. Sağlam ilişkilerin tam zamanı. Mal-Mülk edinmek için çok şanslısınız. Aile büyükleri ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. 

21062024Akrep

Akrep Burcu:

Yakın çevrenizdeki dedikodu ortamına müsaade etmemelisiniz. Net kararlar, sürüncemede kalmış konuları sonuçlandırmak için harika zamanlardasınız. Kariyerinizde güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Elit bir yakın çevre sizi bekliyor, sadeleşiyorsunuz.

21062024Yay

Yay Burcu:

Beklediğiniz resmi gelirler sizi bekliyor. Sizi dizginleyen, aşağı çeken insanlardan uzak durmalısınız.  Kendi değerinizin farkında olun. Sorumluluklarınız sizi yıldırmasın. İşte, aşkta, maddi konularda çok şanslısınız.

21062024Oğlak

Oğlak Burcu:

Sorumluklarınızı harfiyen yerine getirmeli, olumsuz tüm düşüncelerden arınmalı, hep olumlu düşünmelisiniz. Zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız buna uykusuzluk, yeme bozukluğu da dahil. Kendinize çekidüzen verme, hayatınıza yön verme zamanı.

21062024Kova

Kova Burcu:

Gizli düşmanlıklara, dedikodulara karşı temkinli olmalısınız. Sosyal çevrenizde bir eleme yapabilirsiniz. Sizinle ilgili olmayan konularla ilgili yorum yapmamalısınız. Ev değişikliği, taşınma gündeminizde olabilir, bu sıralar çok çalışabilirsiniz. Sağlığınıza, bağışıklığınıza dikkat etmelisiniz.

21062024Balık

Balık Burcu:

Kutlamalar, sosyalleşme, eğlence sizi bekliyor. Güzelliğinizle parlıyorsunuz. Bebek haberleri alabilirsiniz. Aşk hayatınız çok canlı. Dedikodular ya da patavatsız konuşmalar canınızı sıkabilir. Her konuda şans sizden yana.

Kaynak: Haber Merkezi