Değerli Okurlarım;

Bu hafta hepimizi, ülkemizi, tüm dünyayı yakından ilgilendiren astrolojik olaylar yaşıyoruz. Bugün itibariyle Oğlak Dolunayı sürecindeyiz. Bugünlerde Oğlak burcu, Türkiye’nin haritasında genellikle hükümet, liderlik ve üst düzey yöneticilerle ilgili alanları etkiler. Bugünlerde siyasi liderler ve hükümet kararları ile ilgili önemli gelişmelere tanık olabiliriz. Ekonomik önlemler veya yeni yasalar gündeme gelebilir. Dünya’da ise Küresel düzeyde, hükümetler ve uluslararası örgütler arasında önemli kararlar alınabilir. Ekonomik reformlar veya büyük şirketlerle ilgili haberler gündeme gelebilir. İstikrar arayışı ve düzenlemeler ön planda olabilir.

Kısaca hepimiz; kişisel ve toplumsal düzeyde bilinçli adımlar atmalı özellikle 23 Temmuz itibarı ile sakinliğimizi koruyarak sağduyulu hareket etmeliyiz. Gelelim Burçlarımıza….

Koç

Kariyer hayatınızda ve profesyonel yaşamınızda önemli bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.  İş değişikliği veya terfi fırsatları karşınıza çıkabilir. Yeni sorumluluklara, yeni görevlere hazır olun.

  

Boğa

Eğitim, seyahat veya hukuki konular ön plana çıkabilir. Yeni bir şeyler öğrenme veya uzaklara seyahat etme arzunuz artabilir. Yeni planlar yapabilir, yeni yollara adım atabilirsiniz. Boğa için keşif dolu bir hafta olacak.

İkizler

Finansal konular, özellikle ortak kaynaklar ve yatırımlar gündemde. Borçlarınızı gözden geçirme veya miras gibi konularla ilgilenme zamanı.

Yengeç

İlişkiler ve ortaklıklar üzerine odaklanabilirsiniz. Evlilik veya iş ortaklıklarında önemli kararlar alınabilir. Yengeçler için karar verme vakti.

Aslan

Günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatındaki sıradan şeyleri bozup yenilik isteyebilirsiniz. Sağlık kontrolleri veya iş ortamında düzenlemeler yapma gereği doğabilir.

Başak

Yaratıcılık, aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak.Hobilerinizle daha fazla vakit geçirme veya romantik ilişkilerde önemli gelişmeler yaşama zamanı.

Terazi

Aile, ev ve yerleşim konuları gündemde. Taşınma, ev alım-satımı veya aile içi meselelerle ilgilenme dönemi.

Akrep

İletişim, kısa seyahatler ve eğitim konuları ön planda. Yakın çevrenizle ilişkilerde netleşmeler yaşanabilir.

Yay

Maddi konular ve kişisel değerler üzerine odaklanmanız gerekebilir. Gelir kaynaklarınızı değerlendirme ve harcamalarınızı gözden geçirme zamanı.

Oğlak

Kişisel hedefler ve dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Kendinizi daha fazla ön plana çıkarma ve kişisel projelerinize odaklanma dönemi.

Kova

İçsel dünyanıza yönelme, bilinçaltı ve spiritüel konulara odaklanmak için verimli bir dönem. Geçmişi bırakma ve yeniliklere hazırlık yapma zamanı.

Balık

Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde değişimler yaşanabilir. Yeni arkadaşlıklar kurma veya mevcut ilişkileri gözden geçirme dönemi.

Kaynak: Haber Merkezi