Değerli okurlarım, bu hafta gökyüzünde gerçekleşen önemli astrolojik olaylar, burçlar üzerinde etkisini gösterecek. Uranüs'ün geri hareketi ve Venüs'ün kavuşumu, yaşamınızda yeniliklere ve değişimlere açık olmanızı gerektiriyor. Yıldızlar, bizlere hem zorluklarla hem de fırsatlarla dolu bir dönem sundu. Şimdi, bu kozmik enerjilerin sizleri nasıl etkileyeceğini ve hangi alanlarda dikkatli olmanız gerektiğini keşfetmek için burçlarımıza göz atalım.

130924Koç

Koç

Beklentilerinizin karşılık bulmaması, istediğiniz gibi gerçekleşmemesi huzursuz hissettirebilir. Bu huzursuzluğu agresif bir tutuma dönüştürmeden önce muhataplarınızla konuşmalı, iş ortaklarınızın düşüncelerini anlamaya çalışmalısınız. Ekonomik kararlar gündeme gelebilir, refah düzeyini iyileştirmek için görüşmeler yapabilirsiniz.

130924Boğa

Boğa

Kapsamlı bir insan olmak belli bir ağırlığı da beraberinde getirir. İnsanları etkilemek, eğitmek, iyileştirmek istediğiniz konularda bu ağırlığa uygun hareket etmeniz ve tutarlılık sergilemeniz önemlidir. Bugün planlarınız ve elde ettiğiniz sonuçlar arasındaki fark olup olmadığını değerlendirmeyi deneyin.

130924Ikzler

İkizler

Hukuki işlemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bir iş ya da mal paylaşımı gündeme geldiğinde duygularınız, beklentileriniz yerine mantığınızın ve gerçeklerin sesini duyarak adım atmalısınız. Ailenizden birinin ya da sizin sağlık sorunlarınız konusunda tedbir almanız, kontrolleri yaptırmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde tartışmalardan kaçının aksi takdirde konuşma istemediğiniz yerlere varabilir.

130924Yengeç

Yengeç

İkili ilişkilerinizde bir mekanizma kurmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve hislerinizi güvende tutmakta haklı olabilirsiniz ama bunun bir dayatma ya da baskıya dönüşmesini önlemelisiniz. Kaçmak yerine konuşmak, sorunları çözmek, bitmesi gerekiyorsa da bitirmek daha büyük bir refah kapısı açabilir. Biraz nefes alıp hayatınız yoluna gireceğine emin olun.

120923Aslan

Aslan

Karar mekanizmanız güçlü olabilir. Sosyal ortamlarda ya da iş alanlarında buna ihtiyaç duyan kişilerle görüşebilirsiniz. Kendiniz için uygun gördüğünüz şartların başkaları için de mümkün olabilmesi için sorumluluk almanız gerekebilir. Aşk hayatınızda ise yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Partnerinizle konuşmaktan çekinmeyin.

130924Başak

Başak

Çocuklarınız ya da çevrenizdeki insanların çocukları sizi örnek alabilir. Davranışlarınızın bıraktığı etkiyi fark ettiğinizde, bu kişilerin geri dönüşlerini duyduğunuzda hem onlara hem de kendinize bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Hayatı yaşama ve hayattan tat alma konusundaki seçimleriniz değişebilir.

130924Terazi

Terazi

Var olan maddi imkanlarınızı korumalısınız. Geleceğe dönük planlar yapmak, yaşam koşullarınız ya da evinizin ihtiyaçları konusunda daha tasarruflu ilerlemek gerekebilir. Sorumluluk almanın sadece çalışmakla değil, çalışma uğruna feda ettiklerinizi sağlama almak olduğunu görebilirsiniz.

12094Akrep

Akrep

İfadeleriniz keskin ve güçlü olabilir. Açık vermemek, boşluk bırakmamak, rehavete kapılmamak adına bunun doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin aynı şeyi düşünmediği durumlarda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz; sözlü ve yazılı iletişimde doğruculukla kırıcı olmayı ayırt etmelisiniz. Partneriniz sizinle iletişime geçmeye çabalıyor olabilir. Aşk hayatınıza biraz kulak verin.

130924Yay

Yay

İş sistemleri sadece iyi bir akış kurmakla değil, disiplinli ve özverili olmakla güçlenir. Bugün bireysel ya da ortaklı işleriniz konusunda bu detayı düşünebilir, ne kadar yer ve önem verdiğinizi değerlendirebilirsiniz. İnsani değerlerinizin ve etik anlayışınızın sizi olumsuzluklardan kurtaracağı, başka insanların gözünde yükselteceği bir gündesiniz. Maddi açıdan ise rahatlayacağınız fakat gereksiz harcamalardan kaçınmanız gereken bir hafta olabilir.

130924Oğlak

Oğlak

Kişisel sınırlarınızı korumakla yükseltmek aynı şey değildir. Kendinizi izole etmek isterken bir yalnızlığa sürükleniyor olabilirsiniz. Gizemli, yalnız ve kendi ayakları üzerinde durarak bir şeyler yaparak başarılı olabilirsiniz ama mutlu olmak, iyi duygular yaşamak için kendinizi açmanız gerektiğiniz unutmayın.

120924Kova

Kova

Bazı ilişkilerin bitmesi kolaylıkla mümkün olmayabilir. Sizin için kırıcı ve üzücü olabilecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçekleri görmek, kabul etmek ve kendinize bundan sonrası için plan yapabilmek gücünüzü göstermenin, tepki vermenin daha iyi bir yolu olabilir.

120924Balık

Balık

İçsel gücünüzü keşfedin ve çevrenizdeki insanlara faydalı olmak için kullanın. Sorumluluk bilinciyle hareket ederken, kendi duygularınızı anlamak için bu etkili olacaktır. Bu hafta kişisel gelişiminiz  için önemli fırsatlar bulabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi