Değerli okurlarım;

10 Kasım itibariyle beklenmedik ve şok edici olaylarla karşılaşabiliriz. Aktif fay hatlarının olduğu bölgeler dikkatli olmalı. Keskinlikle kötü insanlardan uzak kalınmalı. Venüs Terazi burcuna geçtiğinden dolayı bu süreçte dengeli olmak çok önemli. Bu zamanlarda estetik, güzellik konularına ağırlık verebiliriz.  Gelelim burçlara...

Koç Burcu:

Enerjinizi sadece kendinize kullanmalısınız. Aşk ve sosyal konularda çok şanslısınız. Maddi anlamda bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle, yakınlarınızla güzel zamanlar geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Boğa Burcu:

Ertelediğin, düzelmesini istediğin şeyler yoluna giriyor. Spor ve diyet için harika zamanlar. Varsa sağlık problemlerin tedavi olabilirsin. İlişkilerinizde dengesizlikler olabilir. Bu hafta konuşmalarınızda sakin olmalısınız.

İkizler Burcu:

Aile, aşk, iş ve sosyal konularda çok şanslısınız. Güzel olaylara şahitlik edebilirsiniz. İyi görünen, kötü insanlardan uzak durmalısınız. Sağlığınız konusunda çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz...

Yengeç Burcu:

Aile içi konularda ve ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Çocuklarınıza sevgi ve şefkat göstermelisiniz. Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Gayrimenkul alımları söz konusu olabilir.

Aslan Burcu:

Geçmişin travmalarından kurtulmalısınız. Geçmişteki olumsuzlukların sorumlusu siz değilsiniz.  Zaten çok gösterişlisiniz, hitabetinizle de etrafınızı etkileyebilirsiniz.  Bu süreçte sizin için ‘’doğru insanla’’ karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu:

Maddi konularda çok şanslısınız. Aile içi konuşmalarda, ilişkilerde ve sosyal ortamlarda sözlerinize çok dikkat etmelisiniz. Bu süreçte aracınızın bakımını yaptırmalısınız.

Terazi Burcu:

Ay ve Venüs burcunuzda kavuştuğu için güzelleşmek ve yenilenmek için harika bir dönem. Fakat sağlığınıza özen göstermeli ve maddi durumunuzu daha kontrol altında tutmalısınız. Beklenmedik parasal kayıplarınız olabilir.

Akrep Burcu:

Artık önceliğiniz kendiniz olmalı. Doğru öngörülerde bulunuyorsunuz. Uğradığınız haksızlıklardan zaferle çıkacaksınız. Lütfen sağlığınızı ve kendinizi önemseyin...

Yay Burcu:

Çok sosyalleşeceğiniz bir dönemdesiniz. Sizi eğlenceli günler bekliyor. Fakat gizli düşmanlara dikkat etmelisiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu:

Sosyal çevrenizle ilgili sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir. İş ve kamusal konularda çok şanslısınız. İlişkilerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Kova Burcu:

Her zorluğun ardından bir ferahlık gelir. Çelişkili düşüncelerinizden, net bir sürece geçiyorsunuz. Emek verdiğiniz konuların karşılığını alabilirsiniz. Beden ve hane temizliği tavsiye ediyorum.

Balık Burcu:

Maddi konularda çok güzel bir dönemdesiniz. Sağlığınızın tedavisi için operasyonlar geçirebilirsiniz. Aile içi güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi