88 Aslan Kapısı Portalı geçtiğimiz gün en yüksek enerjisiyle aktifleşti. Bu özel dönemde, evrenin kapıları aralanıyor ve bizleri dönüşüme ve büyümeye davet ediyor. Aslan Kapısı portalı sayesinde, kalplerimizdeki eski yaralar iyileşiyor, sezgilerimiz güçleniyor ve ruhumuz daha yüksek bilinç seviyelerine ulaşabiliyor. Bu dönemde sezginizi kullanın ve olumsuz düşünceleri beslememeye çalışın. Gelelim burçlarımıza...

Koç 

Şans sizden yana ve dokunduğunuz her şeyde başarı elde ediyorsunuz. Sorunlar adeta kendiliğinden çözüme kavuşuyor. Ancak bu dönemde büyük değişikliklere gitmekten kaçının; bunun yerine sizi küçük ama rahatsız eden konulara karşı kapınızı kapatın. Uzun zamandır sırtınızdaki yüklerden kurtulmanın tam zamanı.

Boğa 

Bu dönemde karşınıza çıkan zorluklar artacak. Hem bedensel hem de ruhsal açıdan kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Karşınıza çıkan engelleri dikkatlice değerlendirin ve enerjinizi gerçekten neye harcamanız gerektiğine karar verin. Yanlış adımlar atarsanız, sağlığınıza zarar gelebilir.

İkizler 

Kişisel ilişkilerinizde umut verici bir dönemdesiniz. Hem yeni hem de eski ilişkilerde, çevrenizdekilerle kurduğunuz bağlar, fikirlerinizi zenginleştirecek. Ancak, sadece bu ilişkilerin size getireceği faydalara odaklanmayın; duygusal bağlar da kurmaya çalışın. Aksi takdirde bu ilişkilerin uzun ömürlü olmayabileceğini unutmayın.

Yengeç 

Her şey normalden daha kolay ilerliyor ve işlerinizi keyifle yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız, gizli düşüncelerini sizinle paylaşabilirler. Bu durumda kibirli davranmayın, çünkü bu projeler kendi planlarınız için de ilham kaynağı olabilir.

Aslan 

Eski yöntemlerinizi değiştirirseniz, önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu, kariyerinizde başarıya ulaşmanızı sağlayabilir ve meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek görebilirsiniz. Doğal bir tavır sergilerseniz, özel hayatınızda da yeni ilişkiler için kapıları aralayabilirsiniz. Sağlığınız için de yeni ve farklı bir spor denemeyi düşünün.

Başak 

Kendinizi bu günlerde oldukça iyi hissedeceksiniz ve bu, davranışlarınıza da yansıyacak. İşyerinde arkadaşlarınız size danışmak için gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak, aldıklarınız ve verdikleriniz arasında dengeyi korumaya özen gösterin. Bu dengeyi sağlamak için biraz içsel bir yolculuk yapmanız gerekebilir; meditasyon faydalı olabilir.

Terazi

Kendinize olan güveniniz tam ve huzurlu hissediyorsunuz. Hem iş hem de özel hayatınızda her şey yolunda. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor; partneriniz ve ailenizle dengeli ve yakın bir ilişki içindesiniz. Bu iç huzurunuzu koruyun ve bu dönemi, gelecekte zor zamanlar için hazırlık yapmak amacıyla kullanın.

Akrep

Günlük hayatta karşılaştığınız sorunlar azalmıyor gibi görünüyor. Dayanıklı olun ve doğru bakış açısını yeniden kazanmaya çalışın. Aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissine kapılabilirsiniz. Hedeflerinizi dikkatle değerlendirin ve hangilerine odaklanmanız gerektiğine karar verin. Bu şekilde, sorunlarınızı daha kolay çözebileceğinizi göreceksiniz.

Yay 

Çevrenizdekilerle uyum içindesiniz ve kendinizi kutlamaya değer bir ruh hali içindesiniz. İster iş arkadaşlarınızla ister ailenizle olsun, tüm karşılaşmalarınız ödüllendirici geçecek. Aşırıya kaçmayın, ancak bu günleri bir hediye olarak kabul edin ve nezaketinizi çevrenizdekilere gösterin.

Oğlak 

Omuzlarınıza fazla yük almışsınız. Bu yükleri birer birer hafifletmeye başlayın, aksi takdirde sorunlar büyüyebilir. Hem mesleki hem de özel hayattaki sorunlarla başa çıkmak için bir strateji geliştirin, ama çok fazla zaman kaybetmeyin. Harekete geçmek için beklemeyin. Şimdi değilse ne zaman?

Kova

Bu dönemde biraz keyifsiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Vücudunuzu zorlamayın ve dinlenmeye özen gösterin. Daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz günler de gelecek. Ancak bu dönemde, otorite figürleriyle çatışmaktan kaçının; tartışmalar için uygun bir zaman değil.

Balık 

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve bunları çözerken zorlanabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutun ve farklı çözümler aramaya çalışın. Bu sorunların sizi ne kadar etkilediğini değerlendirin ve bazen en iyi çözümün hiçbir şey yapmadan beklemek olabileceğini unutmayın.

Kaynak: Haber Merkezi