Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Eskişehir’in kanayan yarası ve vatandaşların en çok şikayetçi olduğunu çöp tenekesi sorunu birçok mahallede rahatsızlık vermeye devam ediyor.

GÜNCEL

Eskişehir’in merkez bölgesindeki ara sokaklarda bulunan araç yoğunluğu sebebiyle vatandaşın yürüyebileceği alanlar iyice daraldı.

GÜNCEL

Eskişehir’in her zaman tartışma konusu olan çöpler ve bazı bölgelerde olmayan çöp konteynerleri vatandaşı çileden çıkardı.

BÖLGE

Bilecik'te bir site içinde 15 gündür boşa akan su site sakinlerinin tepkisine neden oldu.

BÖLGE

Bilecik kent merkezinde toplanmayan çöpler tepkilere neden olurken, vatandaşlar hastalık yayılmasından endişe duyuyor.

GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Emirceoğlu, Alınca, Eğriöz ve Uludere Mahalle sakinleriyle bir araya gelen...

GÜNCEL

Sivrihisar Belediyesi, ilçe halkıyla bir araya gelerek yapılan çalışmaları ve vatandaşların sorunlarını dinlediği bir halk günü düzenledi.

BÖLGE

Bilecik'te yıllardır yıkılmayan ve tehlike saçtığı için önlem alınan metruk ev vatandaşı canından bezdirerek tepki gösterdi.

BÖLGE

Bilecik'te öğleden sonra hava sıcaklığının düşmesinin ardından başlayan 15 dakikalık gök gürültülü sağanak yağış vatandaşlara zor dakikalar yaşattı.

GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Bahçelievler mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla buluştu. Renkli görüntülerin ortaya...