Şehir Hastanesi Haberleri

Şehir Hastanesi haberleri ve güncel Şehir Hastanesi gelişmeleri, Şehir Hastanesi ile ilgili tüm video, Şehir Hastanesi fotoğrafları ve Şehir Hastanesi haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesinde açılan Galyum 68 Ünitesi, kanser hastaları için tanı, teşhis ve tedavi takibinde pozitif sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi bayram sonu doldu taştı. Hasta ve hasta yakınları arasında yoğunluktan dolayı sık sık, sıra tartışması yaşandığı gözlendi.

SAĞLIK

Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alana 750 yataklı yeni genel bir hastane yapılacağı ifade edilmişti. Çalışmanın tasarruf tedbirlerine takılıp takılmayacağı ise...

BÖLGE

Kütahya'da özellikle hastane bölgesinde yaşanan otopark sıkıntısı vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, 11 aydır kullanıma açılmamasına tepki gösterdi.

SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Eskişehir Şehir Hastanesi’nin ‘Dijital Hastane’ olarak HIMSS Seviye 6 Belgesi aldığını duyurdu.

SAĞLIK

Bilecik'te yaşayan 70 yaşındaki Selime Oktay, belinde uzun yıllar devam eden ağrılarından Eskişehir Şehir Hastanesinde takılan pil sayesinde kurtuldu.

SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, Eskişehir Şehir Hastanesi'nin "Dijital Hastane" olarak HIMSS Seviye 6 Belgesi almaya...

SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Serkan Ceyhan, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı olarak atandı.

SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde, "3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası" kapsamında başlatılan organ bağışı kampanyası için stant açıldı.

SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi gerçekleştirilen sakral stimülasyon (mesane pili) operasyonu sayesinde daha önce idrar yapmakta zorlanan iki hastanın şikayetleri azaldı.

SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve hastanenin kuruluşunun 5'inci yıl dönümünü aynı anda kutladı.

SAĞLIK

Uzm. Dr. Yaşar Bildirici’nin Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilmesinin ardından boş kalan Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimliği koltuğuna vekaleten atama...