Pazaryeri Haberleri

pazaryeri haberleri ve güncel pazaryeri gelişmeleri, pazaryeri ile ilgili tüm video, pazaryeri fotoğrafları ve pazaryeri haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Arapdede köyünde su dolu çukura düşen koyun jandarma ve arama kurtarma ekiplerince kurtarıldı.

BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Demirköy'de otluk alanda yangını meydana geldi.

BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde sıkı denetim gerçekleştirildi.

BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ikamet eden ve okuduğu üniversiteyi bölüm birincisi olarak bitiren Ahmet Karadağ, yurt dışında yüksek lisans programı kazandı.

BÖLGE

Bilecik'te çıkan ot yangını rüzgârın etkisiyle büyümeye devam ederken, alevlere ilk müdahaleyi yapanlardan bir köylü dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

BÖLGE

Bilecik'te seyir halindeki traktör, başka bir traktörün arkadan çarpması sonucu yoldan çıkarak toprak alana devrildi. Kazada sürücü yaşamını yitirdi.

BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde park halindeki otomobil, aniden hareket etmesi sonucu gölete düştü. Araçta bulunan 4 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

BÖLGE

Bilecik' in Pazaryeri ilçesinde seyir halindeki otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

BÖLGE

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yol kontrol noktasında Jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

BÖLGE

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde şantiye yatakhanesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.